Overview

Stagiair Talent Acquisition

Function: Talent Acquisition | 4 - 10 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Utrecht

Deadline: 23-01-2018

Apply now

Description

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van Talent Acquisition en Employer Branding? Wil je impact hebben door de beste stagiaires te werven voor een diversiteit aan afdelingen? Ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt? Lees dan snel verder!

Als stagiair Talent Acquistion ga jij ons helpen met het verder ontwikkelen van de campusrecruitment strategie. Jij bent immers onze doelgroep! Waar zijn bijna afgestudeerde talentvolle HBO en WO starters te vinden en hoe bereiken wij ze? Wat zijn de nieuwste online trends? Wat vinden ze belangrijk in hun oriëntatieproces om een baan te vinden? Daarnaast vragen we je om mee te denken naar een oplossing voor de grote vraag naar stagiairs binnen Jacobs Douwe Egberts (JDE). Hoe bereiken we deze doelgroep? Wat vindt deze doelgroep belangrijk in een stage? Vragen die jij als student bij uitstek kunt beantwoorden!

We verwachten van jou dat je hands-on en proactief aan de slag gaat. Je maakt plannen, presenteert deze aan het team en werkt ze verder uit. Onder jouw verantwoordelijkheid komen onder andere: de organisatie van Inhousedagen, het zorgen voor aanwezigheid van onze organisatie bij studie- en studentenverenigingen, het bedenken en aanleveren van relevante (online) content voor arbeidsmarktcommunicatie, de werving en selectie van stagiairs en wat jij zelf verder nog bedenkt natuurlijk! Kortom, we vragen om een nieuwsgierige en creatieve instelling en geven jou daartoe ook de ruimte.

Je wordt als stagiair volledig opgenomen in ons kleine Talent Acquisition & Development team, maar je zult daarnaast ook veel contact hebben met andere afdelingen binnen JDE. Daarnaast hebben wij een actief netwerk van stagiairs die onder andere elke maand netwerkborrels organiseren, waar jij een leidende rol in speelt.

Wie zijn wij?

Bij Jacobs Douwe Egberts kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

De afdeling Talent Acquisition & Development NL heeft volledige focus op het binnenhalen en verder ontwikkelen van het beste talent voor JDE NL. We bouwen aan en onderhouden ons netwerk van (potentiële) topkandidaten. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor een sterk Employer Brand en ontwikkelen we diverse activiteiten, on– en offline, om dit te waarborgen.

Requirements

Jouw profiel

  • Je zit in je laatste fase van je HBO- of WO-opleiding op het gebied van HR Management, Communicatie, Marketing of een andere passende studie;
  • Je beheerst Nederlands perfect, zeker in geschrift. Engels is een pre;
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een tikkeltje brutaal. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, zelfstandig en beschikt over een flinke dosis humor;
  • Je vindt het leuk om dingen te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen;
  • Tot slot heb je natuurlijk interesse in de arbeidsmarkt en de FMCG sector en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op social media gebied.

Procedure

Enthousiast?

Reageer dan door online te solliciteren! Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Jenny Coolen, Talent Acquisition Specialist bereikbaar op +31 6 1587 8907.

Een online capaciteiten test maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Daarnaast moet je ten tijde van de stage ingeschreven staan aan een HBO of Universiteit.