Overview

Stagiair Finance

Function: Talent Acquisition | 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Utrecht

Deadline: 23-01-2018

Salary: 450

Apply now

Description

Stagiair Finance 

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

 

Informatie over de afdeling

Jacobs Douwe Egberts Professional (JDEP) is leverancier van koffie- en theesystemen in de Nederlandse buitenshuismarkt (business-to-business): van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en full service concepten. JDEP heeft een leidende marktpositie en bedient haar klanten binnen diverse segmenten (Horeca, Zorg, Onderwijs, Bedrijven & Instellingen).

 

Binnen het Sales-Finance en Finance Operations team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Je ondersteunt gedurende de stage, met een divers takenpakket, het team en daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Je zal drie maanden meedraaien binnen het Sales-Finance team en drie maanden bij het Finance-operations team. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met Finance binnen de FMCG sector!

 

Wat je gaat doen

  • Meewerken tijdens het maken van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen.
  • Eigen analyses maken ter ondersteuning van het Finance Operations team.
  • Diverse financial control werkzaamheden.
  • Doorrekenen van deals die sales af heeft gesloten met onze klanten.
  • Ondersteuning van de commercial controller bij (Europese) aanbestedingen en grote deals.
  • Een gaaf eigen finance project waarin je het verschil kunt maken.

Requirements

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO/WO opleiding richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie.
  • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken.
  • Je kan snel data analyseren en verbanden leggen, en vanuit daar actie ondernemen.
  • Je bent enthousiast en hebt een goede kennis van Excel.

Specialization

Finance

Required Languages

Dutch

Procedure

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

 

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €450 (HBO) of €500 (WO) per maand plus eventuele reiskosten. De stageperiode is per 12 maart 2018 en voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Max Heldens (Commercial Controller), bereikbaar op 06-27 845 429. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren.