Overview

Stage New York City – Managerial Assistant

Function: Recruitment | 6 months | 40 hours a week

Type: Job

Location: Madison Avenue, New York City

Apply now

Description

Wil je echt impact maken tijdens een internationale stage? Ervaren hoe het er dagelijks aan toe gaat bij een snelgroeiende tech scale-up? Wil je ons meehelpen de Amerikaanse markt verder te veroveren? Dan is dit jouw unieke kans op een supergave buitenlandse ervaring in New York City. New York, een stad waar continue beweging en uitdaging is en waar veel start- & scale-ups vanuit Nederland zijn gevestigd (die de Amerikaanse markt willen veroveren). 

Sana Commerce is sinds 2013 serieus actief in de Amerikaanse markt. Met de collega’s in de US-timezone, zijn we klaar om de volgende fase van rapid growth in te gaan. 
 
Jouw missie: 
Meehelpen de Amerikaanse markt te veroveren voor Sana en het ondersteunen van de CEO North America in de breedste zin van het woord  

Jouw functie: 
Naast het ontzorgen van de CEO in day-2-day zaken, ondersteun je hem bij inhoudelijke projecten. Je krijgt een unieke inkijk in alles wat er speelt binnen een Management Team van een snelgroeiende organisatie. Je zult strategisch meedenken, tactisch schakelen maar ook met je voeten in de modder staan. Je bouwt daarnaast concreet mee aan ons lokale employer brand en bedrijfscultuur. Hoewel je werkt vanuit het kantoor in NYC, zal je regelmatig samenwerken met het (internationale) teams en regelmatig contact hebben met collega’s in de rest van Europa, Azië en LATAM. Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan de CEO North America. 

Jouw belangrijkste taken zullen zijn: 

  • Meedenken over de strategie van groeiversnelling (growth enablers, growth accelartion). “Hoe gaan we deze markt 50-100% YoY laten groeien” (wat werkt wel, wat werkt niet; wat moeten we meer doen/ wat minder); 
  • Organiseren van MT-communicatie naar het team en het inregelen van teambonding activiteiten;  
  • Beheren van de CEO-agenda, het opvolgen van actiepunten uit (internationale) overleggen en waarborgen dat deze goed worden uitgevoerd; 
  • Optimaliseren en maken van US specifieke (markt/ partner/ klanten) rapportages dan wel het creëren van regio specifieke inzichten. Het is ook jouw taak om er vervolgens ook voor te zorgen dat er op deze inzichten geacteerd gaat worden!;
  •  Als ondernemend persoon heb je verder de ruimte om naar eigen inzicht projecten op te zetten die bijdragen aan het succes in de Amerikaanse markt. 

Wij bieden: 

  • Relevante internationale werkervaring: De mogelijkheid om naast je studie werkervaring op te doen door middel van verschillende projecten. 
  • Verantwoordelijkheden: Je draagt zelf de verantwoordelijkheid over de projecten waar je mee bezig bent. Je werkt zelf toe naar het gewenste eindresultaat, maar je hebt altijd de ruimte om je collega’s om hulp te vragen. 
  • Ambitieus, gepassioneerd team: Samenwerken in een internationaal team met passie voor business development.  
  • Stagevergoeding: 1.500,- USD per maand. Incl. 1x retourvlucht Amsterdam-NYC. Je dient zelf je verblijf te organiseren in New York.  
  • When you’re good enough you’re old enough: Onze organisatie heeft een scherp oog voor talent. Wij geven jonge mensen kansen die ze elders niet krijgen. 

Sana Commerce bestaat uit meer dan 250 collega’s in meer dan 12 landen. Al deze collega’s hebben verschillende specialiteiten, van Sales en Marketing tot IT en projectmanagement. Maar iedereen heeft hetzelfde doel: een enorme impact te hebben in de digitalisering van bedrijven. 

Onze purpose is het leven te veranderen van duizenden ondernemers over de hele wereld. Hoe? Door hen een eenvoudige B2B webshop oplossing aan te bieden. Daarmee, helpen wij onze klanten hun volledige (online) potentieel te benutten.  

Solliciteer hier!

https://www.sana-commerce.com/jobs/stage-new-york-city-jr-associate-to-the-ceo-north-america/

Read the full description and apply

Login or register