Overview

Junior Recruiter

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Salary: 2650

Apply now

Description

Recruiten; wat is dat eigenlijk?
Als recruiter bij Sana Commerce gaat er een wereld voor je open. Letterlijk de wereld aangezien wij een internationaal bedrijf zijn. Dat betekent dat je niet alleen mensen zoekt voor ons kantoor in Rotterdam, maar het kan zo maar zijn dat je een nieuwe collega in Duitsland moet vinden. Of nog beter; in New York!

Jij gaat aan de slag als recruitment strateeg. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het gehele proces; van de intake met de hiring manager, het schrijven van een vacaturetekst, het selecteren van de juiste kandidaat tot het daadwerkelijk aannemen van jouw nieuwe collega! Bij Sana Commerce zorgen we er voor dat je niet de hele dag in gesprek zit met kandidaten. Wij zien jouw strategische visie graag terug in het proces. 

Waar zijn we naar op zoek?
Sana Commerce groeit hard! En om die groei aan te kunnen hebben we veel nieuwe collega’s nodig. Dus zijn we op zoek naar jou, jij bént ons bedrijf; jij straalt uit naar de kandidaten waarom ze bij ons moeten komen werken. Na een gesprek met jou, willen ze sowieso jouw nieuwe collega worden! 

Wij bieden

  • Impact maken: Je komt terecht in een groeiend team, binnen een groeiende organisatie. Dit biedt jou veel mogelijkheden om jouw eigen visie om te zetten naar resultaten.
  • Inspirerende werkomgeving: Je werkt vanuit ons unieke kantoor in de historische, UNESCO geregistreerde Van Nellefabriek in Rotterdam. Daarnaast heb je ook contact met onze buitenland kantoren in o.a. New York, Manchester, Sri Lanka.
  • Tof team: Een gezellig, hecht, ondernemend en hardwerkend team vol ambitie.
  • Persoonlijke ontwikkeling: wij vinden het belangrijk dat jij happy bent en bieden je de tools om happy te blijven;
  • Fijne extra’s: Flexibele werktijden, vrijdagmiddagborrels, maandelijkse diners, wekelijkse woensdagmiddag ‘tosti’ lunch, ping pong, vers fruit, sportdag en nog veel meer…


Klinkt dit als dé nieuwe uitdaging voor jou? Kom dan snel een kop koffie drinken in de Van Nelle Fabriek!

Read the full description and apply

Login or register