Overview

Host(ess)

Function: Recruitment | 16 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Als hostess ben jij hét aanspreekpunt voor onze gasten, jij zorgt er voor dat de gast ondergedompelt wordt in het ISM gevoel. Het ‘welkom laten voelen’ zit in jouw DNA. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de eerste indruk en jij zet graag die ene stap extra om dat voor elkaar te krijgen.

Deze baan is een mooi opstapje naar een fantastische carrière binnen ISM, zo kun je bijvoorbeeld tijdens je studie al kijken of je als starter een bij ons aan de slag wilt.  

Als hostess beheer je de receptie, jij zorgt er voor dat de bezoekers zich welkom voelen én zich registreren. Jij helpt hen uiteraard ook bij eventuele vragen die ze hebben. Daarnaast beheer je de receptie mailbox, aan jou de taak om deze mails zo goed mogelijk weg te werken. Heb je tijd over? Dan help je je collega’s bij Facility Management; zo kun je bijvoorbeeld denken aan het klaar zetten van vergaderzalen voor meetings, het bestellen van boodschappen of het inplannen van evenementen. 

Werken bij ISM betekent dat je wordt uitgenodigd om mee te denken over de processen. Kan er iets efficiënter? The floor is yours! 

Kortom, een interessante (bij)baan bij een interessant bedrijf waar wellicht jouw carrièrepad ligt. Kom je een keertje koffie (of thee) drinken?


Wat je van ons kan verwachten: 

  • Samenwerken met een hecht team dat groot genoeg is om veel te leren en klein genoeg om van alles wat mee te krijgen; 
  • The world is your oister; oftewel jij kan het verschil maken;
  • Persoonlijke ontwikkeling staat hoog op ons prioriteitenlijstje;
  • De vrijdagmiddagborrels zijn legendarisch! En dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse themaborrels..

Read the full description and apply

Login or register