Overview

Logistic coordinator export

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Bladel

Apply now

Description

Ben jij een bevlogen logistiek talent  met een talenknobbel? Wil jij graag werken voor een internationale organisatie? Hecht jij waarde aan professionaliteit en kwaliteit? Voel jij je prettig in een dynamische omgeving? Dan is Interfood de ideale werkgever voor jou. 

 

Over Interfood
Met 16 vestigingen wereldwijd, driehonderd werknemers en multinational food companies als klanten is Interfood een toonaangevend, mondiaal bedrijf op het gebied van zuivel. Constant streven naar optimale kwaliteit, actuele kennis en een sterke nadruk op service zorgen ervoor dat Interfood het verschil weet te maken voor zowel haar robuuste klantenkring als voor haar internationale leveranciers. Door snel te schakelen en proactief in te spelen op de markt, blijft Interfood zich als bedrijf uitbreiden en ontwikkelen. Dit accent op ontwikkeling en initiatief wordt ook bij individuele werknemers gestimuleerd. Interfood, van oorsprong een familiebedrijf, bewijst dat internationale professionaliteit gecombineerd kan worden met een unieke, persoonlijke bedrijfscultuur.
 
Voor de afdeling logistiek zijn wij per direct op zoek naar een fulltime logistics coordinator export.

De Baan

Als Logistics Coordinator Export  ben jij verantwoordelijk voor de operationele afwikkeling van contracten met klanten die overal op de wereld gevestigd zijn. Verschepingen gaan van Australië tot Zuid-Amerika en van Azië tot Afrika. Je organiseert het gehele logistieke proces, vanaf het moment van de verkoop tot de uitlevering van het product. Hiervoor onderhoud je intensief contact met niet alleen de betreffende klanten, maar ook met leveranciers en dienstverleners. Je onderhandelt over vrachttarieven van onder andere zeetransporten. Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde documentatie, en zorgt dat deze correct, op tijd en volledig op de juiste bestemming aanwezig zijn. Je signaleert tijdig mogelijke obstakels en bent in staat deze adequaat op te lossen. Oog voor detail, een proactieve houding en sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen zijn hierbij van essentieel belang. Gedurende het gehele proces waarborg je onze service én kwaliteit. Doordat je secuur, communicatief vaardig en oplossingsgericht bent, draag je bij aan het succes van Interfood.

Interfood biedt:

  • Een dynamische, internationale werkomgeving
  • Marktconform salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Aandacht voor professionele ontwikkeling

Read the full description and apply

Login or register