Overview

WO Stage Acquisition Finance & Structured Lending

Function: 38 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Betrokken bij deals op het gebied van complexe financieringen

Acquisition Finance & Structured Lending (AF&SL) is doorlopend op zoek naar gedreven en analytisch sterke stagiairs. Als meewerk stagiair bij AF&SL bij ING Grootzakelijk, assisteer je zowel inhoudelijk als commercieel bij overnamefinancieringen en structured lending transacties. Als onderdeel van het deal team ben je mede-verantwoordelijk voor het realiseren van de beste deal, in aansluiting op de vraag van grootzakelijke klanten en prospects. Dat houdt in dat we zorgen voor de optimale kredietstructuur, waarbij moet worden afgestemd met alle betrokken partijen; binnen ING met financieringsafdelingen zoals Lease, Commercial Finance en Risk, maar ook buiten ING, bijvoorbeeld met andere banken.  Per transactie wordt een nieuw dealteam gevormd, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren. Het kort cyclische karakter van de transacties zorgt daarbij voor veel dynamiek en betekent dat je in veel kunt leren over verschillende klanten en markten.

Jouw werkomgeving

Als stagiair Acquisition Finance & Structured Lending loop je mee in een zelfsturend team van circa 30 AF&SL specialisten vanuit het hoofdkantoor van ING in Amsterdam.

ING Grootzakelijk werkt voor klanten aan de bovenkant van het zakelijk segment met een complexe productbehoefte. Stage lopen binnen ING Grootzakelijk betekent een stage in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal staan. We leveren de allerbeste dienstverlening, waarbij het doel steeds is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Read the full description and apply

Login or register