Overview

Traineeship - Human Resources April 2018

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Jij kunt onderdeel worden van ons HR traineeship om de best mogelijke internationale ervaring op te doen
In het ING International Talent Programme creëer je in vier jaar tijd je eigen carrière binnen HR. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Meld je dan aan voor ons programma!
 
Waarom ING?
De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Daarom verbreden we bij ING altijd onze horizon. Onze mensen hebben een ‘forward-thinking mentality’, een sterke ‘can-do spirit’ en we krijgen er energie van in een agile omgeving te werken. Ons traineeship geeft je de best mogelijke internationale ervaring! Wil jij meer weten over ons International Talent Programme? Jump on.
 
Ontdek je mogelijkheden en vind de richting die bij jou past!
 
Het programma
Het speelveld van ING verandert: digitalisering van de bank, veranderende klantwensen en nieuwe concurrenten. Dit betekent dat de organisatie continu in beweging is, waarbij de medewerker steeds meer centraal komt te staan. HR speelt hierdoor een cruciale rol in het realiseren van de strategische doelstellingen van ING. Als HR trainee ga je aan de slag binnen belangrijke HR projecten die impact hebben op de organisatie en waarbij je in aanraking komt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR. Er zullen voor je eerste project meerdere opties beschikbaar zijn, waarbij jij je voorkeur mag uitspreken. Denk hierbij aan HR disciplines als Compensation & Benefits, Employee Development, Recruitment, HR business consultancy en Leadership.
 
Je tweede rotatie mag je helemaal zelf regelen. Voor jou geen probleem, je hebt inmiddels al een aardig netwerk opgebouwd en je weet wat je wilt. Veel trainees kiezen in dit tweede halfjaar voor een project in het buitenland.
 
Na afronding van je tweede rotatie start je in je eerste echte functie, die ongeveer twee jaar duurt. Doel is om je kennis en vaardigheden verder te vergroten binnen één van de expertises binnen HR.
 
Wat bieden we je?
Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en die helpt om bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Ook krijg je de kans één van je projecten in het buitenland te doen. Want een half jaar in bijvoorbeeld Madrid, Frankfurt of Milaan is behalve heel erg interessant ook gewoon goed voor je ontwikkeling.
 
Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.
 
Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een universitair masterdiploma, bij voorkeur in één van de volgende richtingen: Bedrijfskunde, Economie, HRM, Psychologie of Rechten.
  • Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op HR en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.
  • Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.
  • Je bent enthousiast  en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.

Ontdek de wereld van agile werken
Kom meer te weten over het ITP programma, de ervaringen van onze trainees en de selectieprocedure.

 

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

 

Let op: De resultaten van de sollicitatieprocedure blijven staan voor een volgende sollicitatie voor één van onze andere traineeships. Dit betekent dat je niet nogmaals kunt solliciteren wanneer je één van de stappen niet haalt.


Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens of via WhatsApp.