Overview

Traineeship - Finance April 2018

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Jij kunt onderdeel worden van ons Finance traineeship om de best mogelijke internationale ervaring op te doen. 

In het ING International Talent Programme creëer je in vier jaar tijd je eigen carrière binnen Finance. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

 

Waarom ING?

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Daarom verbreden we bij ING altijd onze horizon. Onze mensen hebben een ‘forward-thinking mentality’, een sterke ‘can-do spirit’ en we krijgen er energie van in een agile omgeving te werken. Ons traineeship geeft je de best mogelijke internationale ervaring! Wil jij meer weten over ons International Talent Programme? Jump on.

 

Ontdek je mogelijkheden en vind de richting die bij jou past!

 

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. De financiële wereld kent op dit moment heel veel uitdagingen, en als Finance trainee kun je daar je tanden in zetten. Je vereenvoudigt bijvoorbeeld complexe modellen, analyseert het verleden en voorspelt de toekomstige situatie van ING. Adviezen die jij geeft hebben bijvoorbeeld te maken met de strategische positie van ING in de hypotheekmarkt. In een periode van drie jaar word je klaargestoomd tot strategische business partner en ga jij het hoger management van ING adviseren in belangrijke financiële kwesties. Vanaf dag één krijg je direct serieuze verantwoordelijkheid.

 

Tijdens je eerste project, bijvoorbeeld bij Financial Accounting, leg je al bouwstenen voor je verdere carrière. Je tweede project kan op het vlak zijn van Management Accounting. Het is dan jouw taak om de mogelijkheden en de kosten van een product te analyseren. Na dit jaar ben je een hoop ervaring rijker en ga je aan de slag in een vaste functie waar je jouw kennis verder uitbreidt. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. En laten we vooral niet vergeten te vermelden dat een avontuur in het buitenland tot de mogelijkheden behoort. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

 

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat  en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt.

 

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

 

Wat vragen we van jou?

 

  • Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting Accountancy & Control, (Business) Economics, Finance, Business Administration of Bedrijfskunde
  •  Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.
  • Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.
  • Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

 

 

Ontdek de wereld van agile werken

Kom meer te weten over het ITP programma, de ervaringen van onze trainees en de selectieprocedure.

 

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

 

Let op: De resultaten van de sollicitatieprocedure blijven staan voor een volgende sollicitatie voor één van onze andere traineeships. Dit betekent dat je niet nogmaals kunt solliciteren wanneer je één van de stappen niet haalt.

 

Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens of via WhatsApp.