Overview

HBO/WO Meewerkstage bij ING Zakelijke Kredieten

Function: 6 months | 38 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

HBO/WO stage bij ING Zakelijke Kredieten

Ben jij enthousiast, administratief sterk en is communicatie jouw sterke kant? En ben je geïnteresseerd in sales, klanten en collega’s helpen? Weet jij daarnaast de waarnemingen uit je onderzoek om te zetten in een implementatieplan dat gelijk in de praktijk kan worden gebracht? Dan is ING Zakelijke Kredieten opzoek naar jou!

 

Je werkomgeving

De afdeling Zakelijke Kredieten is in augustus 2016 van start gegaan en bestaat uit circa 240 medewerkers. In elk ‘Customer Loyalty Teams’ van circa 9 medewerkers worden kredietaanvragen, -wijzigingen en tussentijdse kredietbeoordelingen behandeld. Onze manier van werken is geheel in lijn met het Agile gedachtengoed, zoals het in grote delen binnen ING is geïmplementeerd. De zelfsturende teams proberen klantwensen niet alleen waar te maken, maar zelfs te overtreffen.

 

De purpose van onze afdeling is ‘wij bieden de beste service, zodat ondernemers kunnen ondernemen!’ Onze ambitie is ondernemers (proactief) nog meer gemak bieden en onze commerciële activiteiten vergroten. Dat vereist snelle en kwalitatief hoogwaardige service die zorgt voor het optimaliseren van de beleving van onze (potentiële) klanten. Het fundament van deze dienstverlening zijn medewerkers die het beste uit zich zelf en anderen halen.

 

Wij zijn een dynamische afdeling die zich op het gebied van cultuur sterk ontwikkeld. Ons streven is om de ideale werkomgeving te zijn die door medewerkers wordt ervaren als ‘the place to be’. Net als onze dienstverleningen willen we ook op het gebied van bedrijfscultuur continu blijven verbeteren.

 

Dit ga je doen

Je gaat samen met andere members de zakelijke klant bedienen op het gebied van kredietverlening. Tijdens je stage bent je verantwoordelijk voor het verwerken van verschillende klantverzoeken. Denk hierbij aan werkzaamheden als: verwerken nieuwe financieringsaanvragen, wijzigingsverzoeken, deals sluiten, jaarcijfers invoeren, risicoanalyses enz.

 

Naast de reguliere werkzaamheden krijg je de tijd om verschillende opdrachten en analyses uit te voeren, gericht op jouw interesses binnen het vakgebied. Op basis van deze analyses trek je conclusies en geef je aanbevelingen die bruikbaar zijn op de werkvloer van de Super Circle. Je participeert in verschillende interne projecten, gespitst op jouw interesse! Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Read the full description and apply

Login or register