Overview

HOFFELIJK ZOEKT een WFT-WONDER

Function: ten minste vier maanden | 24 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Ben jij ambitieus, heb je affiniteit met de financiële sector, ben je in het bezit (of bezig met het halen) van één of meer Wft-diploma’s en hecht jij waarde aan het verzorgen van een optimale leerervaring? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou! Hoffelijk zoekt een gemotiveerde stagiair voor de afdeling Kennis & Ontwikkeling, de afdeling waar de inhoudelijke kant van haar opleidingen wordt vormgegeven.

Een dag op de afdeling Kennis & Ontwikkeling

Jij vult je werkdagen met het ontwikkelen en optimaliseren van de (digitale) opleidingen en leertrajecten die Hoffelijk aanbiedt. Je mag zowel organisatorisch als inhoudelijk aan de slag. Jij houdt je namelijk bezig met de content van de opleidingen, beantwoordt vragen van cursisten, draagt bij aan oefenexamens en scripts voor e-Masterclasses en denkt mee over de inhoud van verdiepende video’s, infographics en explanimations. Jij helpt mee aan de optimale leerervaring voor onze cursisten.

Je loopt je stage in een klein, hecht team van ongeveer zes personen. Jullie houden elkaar scherp en voorzien elkaar over en weer van feedback om het optimale uit jezelf en elkaar te halen. Het blijft niet enkel bij je eigen team: je hebt ook contact met externe auteurs, trainers en docenten en wordt van harte aangemoedigd ook mee te denken over de algemene gang van zaken zowel binnen je eigen team als binnen kantoor.

Op de afdeling Kennis & Ontwikkeling is geen dag hetzelfde en is elke dag weer een nieuwe uitdaging!

Read the full description and apply

Login or register