Overview

HOFFELIJK zoekt een RELATIEBEHEERHELD(IN)

Function: HR | 24 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Krijg jij energie van onderhouden van klantcontact, heb jij commerciële ervaring, zijn jouw people skills onevenaarbaar en zie jij voor elke uitdaging een oplossing? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou! Hoffelijk zoekt versterking voor de afdeling Relatiebeheer, de afdeling waar Hoffelijk en de klant direct met elkaar in contact staan.

Een dag op de afdeling Relatiebeheer
Jouw dagen staan in het teken van contact met de klant en ‘ontzorgen’ is jouw tweede natuur. Hoffelijk heeft meer dan 20.000 opleidingsdeelnemers, die elke dag toegang hebben tot een eigen leeromgeving. Onze deelnemers variëren van zelfstandig adviseurs tot de grote advieskantoren, hypotheekketens en banken. Stuk voor stuk opdrachtgevers waar Hoffelijk trots op is en die de beste service verwachten en – bovenal – verdienen.

Jij voorziet onze deelnemers van passend opleidingsadvies, geeft hen antwoord op vragen over vakbekwaamheidseisen en helpt ze bij het boeken van opleidingen en examens. Je schroomt ook niet om nieuwe contacten aan te spreken en hen te voorzien van informatie over de mogelijkheden die Hoffelijk biedt. Jij bent de verbinding tussen Hoffelijk en de organisaties die via Hoffelijk hun medewerkers opleiden.

Je werkt in een klein, actief team van ongeveer vijf personen. Jullie zijn niet alleen begaan met de gang van zaken binnen je eigen team, maar denken kantoorbreed mee. Samen zorgen jullie ervoor dat altijd iemand de klant te woord kan staan en de klant wordt voorzien van het beste advies.

Op de afdeling Relatiebeheer hoef je je nooit te vervelen, er zijn altijd projecten die opgepakt kunnen worden!

Read the full description and apply

Login or register