Overview

HOFFELIJK ZOEKT een MARKETINGHELD(IN)

Function: Ten minste vier maanden | 24 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Hoffelijk is een ambitieuze en dynamische opleider in de financiële sector. We werken vanuit de ambitie om de financiële dienstverlening in Nederland te verbeteren en naar een hoger plan te tillen. Dat credo dragen we graag uit en daarbij staan marketing en communicatie centraal. Kom jij ons helpen onze doelstellingen te verwezenlijken? We hebben een interessante stage voor je!   

Een dag op de afdeling Marketing & Communicatie

Bij Marketing & Communicatie is geen dag hetzelfde. Jij bent een ster met SEO/SEA en houdt je derhalve bezig met onze website, socialmediakanalen en onze online vindbaarheid. Daar zal de focus van je werkzaamheden liggen, maar dat sluit andere M&C-werkzaamheden niet uit: je werkt samen met de grafische afdeling om de vormgeving van de marketingmiddelen on point te krijgen, hebt contact met onze opdrachtgevers voor samenwerkingen, verzint briljante marketingacties en ontwikkelt ijzersterke content. Er is altijd ruimte voor goede ideeën en je hebt alle ruimte om je eigen marketingstrategieën in de praktijk te brengen. Jij zorgt ervoor dat Hoffelijk op de kaart staat en blijft staan.

Ben je creatief, communicatief sterk, flexibel en vind je het leuk om contact te onderhouden met (potentiële) klanten die we o.a. via social media informeren? Kun jij zelfstandig werken, maar ben je niet bang om feedback van je collega’s te krijgen en dit op jouw beurt ook te geven? Krijg jij energie van presteren onder gezonde druk? Dan zou jij de stagiair kunnen zijn die wij zoeken!

Read the full description and apply

Login or register