Overview

Corporate Recruiter

Function: HR | Fulltime | 40 hours a week

Type: Job

Location: Alphen aan den Rijn/Randstad

Apply now

Description

Wie: Je hebt een academische of hbo opleiding (bijna) afgerond.
Wat: Enthousiasmeren en selecteren van kandidaten voor Grant Thornton.
Waarom: Ruimte voor eigen initiatief en diversiteit in werkzaamheden.
Waar: Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn, Centrale Diensten, maar je werkt ook op andere locaties, voornamelijk in de Randstad.

 

De functie

Zoek jij een afwisselende, dynamische startersfunctie waarbij je meedenkt en bijdraagt aan de naamsbekendheid en groei van de organisatie? Dan is de functie van Corporate Recruiter misschien wel jouw nieuwe uitdaging! Waarom? Grant Thornton Nederland, een Accountancy en Adviesorganisatie met ongeveer 500 medewerkers in Nederland (internationaal gezien zijn we lid van een groot internationaal netwerk met ruim 50.000 collega’s), groeit. Om de organisatie te laten groeien hebben we nieuwe collega’s nodig. De uitdaging is om de juiste kandidaten te vinden en te selecteren. Die uitdaging grijp jij aan.

Als Corporate Recruiter ben je (mede) verantwoordelijk voor Campus Recruitment/de startersmarkt van Grant Thornton Nederland. Voor startersfuncties (maar ook stageplekken) binnen onder andere Accountancy, Fiscaliteit en Consultancy zul jij, samen met de andere Corporate Recruiter, verantwoordelijk zijn voor het enthousiasmeren en selecteren van kandidaten. Alle zaken rondom het sollicitatieproces maken onderdeel uit van jouw takenpakket: het onderhouden van contacten binnen de organisatie over vacatures, het voeren van sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten en het onderhouden van contacten met bijvoorbeeld hogescholen en (studieverenigingen van) universiteiten om jou zo te helpen de juiste kandidaten te vinden. Via onze eigen database, LinkedIn, je contacten naar aanleiding van wervingsactiviteiten en social media probeer je de vacatures zo snel en goed mogelijk in te vullen. Door het inzetten van social media breng jij vacatures, maar ook Grant Thornton als organisatie, meer onder de aandacht van onze doelgroep.

Een belangrijk onderdeel van je functie bevat het bedenken, organiseren en bezoeken van wervingsactiviteiten voor studenten. Samen met de andere Corporate Recruiter ben je regelmatig op de hogescholen en universiteiten van Nederland te vinden voor het geven van workshops (bijvoorbeeld sollicitatieworkshops) of het bijwonen van een netwerkevenement. Of je organiseert op één van onze kantoren een evenement voor studenten. Vaak doe je dit met collega’s uit de praktijk, zoals een accountant, fiscalist of een consultant.

Je komt te werken binnen een informeel en gezellig HR-team bestaande uit een Hoofd HR, twee HR-adviseurs, een ervaren Recruiter, een Corporate Recruiter en twee medewerkers HR-administratie. Vanuit deze afdeling wordt de Accountancy- en Adviesorganisatie geadviseerd op het gebied van alle HR-thema’s op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De Recruiters ondersteunen de organisatie onder andere op het gebied van werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Read the full description and apply

Login or register