Overview

Scale up U GO Vitamin & Protein shots (Marketing)

Function: 3-6 maanden | 38 hours a week

Type: Internship

Location: Amersfoort

Apply now

Description

Creatieve topper gezocht!


Wij bieden:

  • Marketing-ervaring bij een ambitieuze startup van FrieslandCampina die net in de scale up fase zit
  • Gezellig klein team – hard werken en even hard successen vieren
  • Elke dag gezonde U GO shots
  • Goede stagevergoeding


U GO (www.go-ugo.com) is het resultaat van een klein team met een missie: een gezond product dat energie geeft aan jongeren. Na een jaar experimenteren, testen, leren en verbeteren, online en offline verkopen en écht goed luisteren naar je consumenten is U GO nu klaar om te groeien! Grijp deze kans om stage te lopen in deze super leerzame fase: we gaan van startup naar scale up!

Jouw werkzaamheden
Je zult in ons kleine team werken aan de marketingactiviteiten om U GO groter te maken. Zoals leuke online en offline activaties bij introductie van U GO bij een nieuwe klant, influencer-campages en creatie van content voor shopper floor materiaal, voor onze socials en voor op de website. Je bent betrokken en krijgt verantwoordelijkheden bij het bepalen van de doelen, de strategie, je laat je creatieve brein volledig los op een gaaf plan en zorgt voor de uitvoering en rapportage. Je weet als geen ander wie de U GO kopers zijn en weet dus precies hoe je hen enthousiast maakt om te zorgen dat U GO een echt love brand is. Je bouwt verder aan onze relatie met de influencers zodat ook zij echte ambassadeurs worden en mooie posts en story’s voor ons plaatsen. Zorg jij met jouw acties voor 10.000 volgers op insta?

Agile werken

Het werken in een klein team betekent dat we alles zelf doen en je zult volledig meedraaien. We creëren zelf content en brengen zelf materialen of pakketten naar klanten of influencers. Tijdens de groei van U GO blijven we agile werken, experimenteren, testen, leren door naar consumenten te luisteren en kijken. Natuurlijk maken we gebruik van alle contacten en kennis binnen FrieslandCampina!


Jouw effect direct zichtbaar
Voor jou een unieke kans om kennis te maken met de verschillende facetten van het marketing-vak en te leren hoe je een product van start up naar scale up groeit. Hierbij heb je de voordelen van start-up ervaring en kennis en ervaring van FrieslandCampina. We bieden je de gelegenheid om veel te leren en direct effect te zien van jouw bijdrage aan U GO. Geen dag is hetzelfde dus wees voorbereid op een afwisselende stage!

Read the full description and apply

Login or register