Overview

Sales-stage bij scale up U GO Vitamin & Protein shot

Function: 3-6 months | 38 hours a week

Type: Internship

Location: Amersfoort

Apply now

Description

Commerciële topper gezocht!


Wij bieden:

  • Sales-ervaring bij een ambitieuze startup die net in de scale up fase zit
  • Gezellig klein team – hard werken en even hard successen vieren
  • Elke dag gezonde shots
  • Goede stagevergoeding


U GO (www.go-ugo.com) is het resultaat van een klein team met een missie: een gezond product dat energie geeft aan jongeren. Na een jaar experimenteren, testen, leren en verbeteren, online en offline verkopen en écht goed luisteren naar je consumenten is U GO nu klaar om te groeien! Grijp deze kans om stage te lopen in deze super leerzame fase: we gaan van startup naar scale up!

Jouw werkzaamheden

Je zult in ons kleine team werken aan de lancering van U GO bij nieuwe grote klanten. Het zal een afwisselend takenpakket zijn dat bestaat uit zorgen dat U GO perfect in het schap ligt bij nieuwe en bestaande klanten. Je weet als geen ander dat een goede relatie essentieel is en gaat deze aan met de klant en maakt de mensen die er werken enthousiast zodat zij onze ambassadeurs worden. Als je kansen ziet voor een klant om meer U GO te verkopen dan voel je je vrij om ze te grijpen. De echte salestijger kan zijn of haar hart ophalen: je mag new business doen bij relevante prospects en de deal closen!

Agile werken
Het werken in een klein team betekent dat we alles zelf doen en je zult volledig meedraaien. We zorgen zelf voor prospectlijsten van potentiële klanten, brengen zelf materialen of pakketten naar klanten of influencers. Tijdens de groei van U GO blijven we agile werken en experimenteren, testen, leren door naar consumenten te luisteren en kijken. Natuurlijk maken we gebruik van alle contacten en kennis binnen FrieslandCampina!

 

Jouw effect direct zichtbaar
Voor jou een unieke kans om kennis te maken met de verschillende facetten van het marketing-vak en te leren hoe je een product van start up naar scale up groeit. Hierbij heb je de voordelen van start-up ervaring en kennis en ervaring van FrieslandCampina. We bieden je de gelegenheid om veel te leren en direct effect te zien van jouw bijdrage aan U GO. Geen dag is hetzelfde dus wees voorbereid op een afwisselende stage!

Read the full description and apply

Login or register