Overview

Associate Consultant

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Maak jij graag complexe data-analyses en wil je strategische uitdagingen oplossen? Heb je de ambitie om door te groeien bij een jonge ambitieuze organisatie? Lijkt het jou leuk om ondernemingen ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen rondom de inzet van hun werknemers? Dan zoeken wij jou! 


Wat ga je doen?
Als Associate Consultant bij Focus Orange ondersteun jij bij klantprojecten over de volle breedte van onze dienstverlening. Je werkt met name voor multinationals aan verschillende uitdagende projecten die kunnen variëren van ‘gender pay gap’ analyses tot het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bij fusies. In deze projecten is het jouw taak de data in te zetten om praktische en begrijpbare oplossingen en adviezen voor de klant te maken. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het maken van (kwantitatieve) analyses, het bouwen van (Excel- gebaseerde) tools en modellen en het maken van complexe (arbeidsvoorwaarden) berekeningen. Je werkt samen met onze consultants aan de voorbereiding van (deel)projecten en ondersteunt in projectmanagement.


Bij Focus Orange willen wij jou de kans geven om je breed te ontwikkelen en door te groeien tot consultant. Door direct betrokken te worden in projecten en snel veel verantwoordelijkheid te krijgen ontwikkel jij je analytische, technische en adviesvaardigheden. Daarnaast bouw je sterke inhoudelijke kennis op in verschillende domeinen: Total Rewards, Retirement, Executive Compensation en People Analytics. Naast je werkzaamheden op projecten kan je op tijdelijke basis binnen klantorganisaties in een specifieke HR-rol aan de slag gaan.


Wat bieden wij? 

  • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Een marktconform salaris
  • Een open cultuur en ruimte voor initiatief
  • Doorgroeimogelijkheden naar consultant
  • Een team van leuke en slimme mensen
  • Borrels, team uitjes en spontane activiteiten

 

Read the full description and apply

Login or register