Overview

Finance Trainee

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Jouw werkomgeving

FIT People is een jonge, snelgroeiende organisatie gevestigd in de Oude Haven van Rotterdam. Wij zijn dé specialist in het bemiddelen van hoogopgeleiden binnen de vakgebieden Finance & IT. Onze organisatie bestaat uit een team professionals met een groot netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling.

 

Werken als Finance Trainee bij FIT People betekent dat jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en een auto van de zaak. Wij bieden je een op maat gemaakt opleidingstraject waarbij je klaargestoomd wordt tot Financial van de toekomst. Naast vakinhoudelijke ontwikkeling zetten we ook in op je persoonlijke ontwikkeling door middel van talentmanagement.  

 

Wat ga je doen?

Vanuit een vast dienstverband bij FIT People zal je als Finance Trainee tijdelijke opdrachten binnen het financiële vakgebied uitvoeren. Je krijgt de unieke kans om de wereld van Finance te ontdekken. Je hebt je carrière geheel in eigen handen. Samen gaan we namelijk op zoek naar jouw ideale opdracht, werkomgeving en branche. Word jij Business Controller, Financial Accountant of ga je liever aan de slag met Data Management of Procesoptimalisatie? Het kan allemaal!

Read the full description and apply

Login or register