Overview

Consultant Business Process

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: N/A

Apply now

Description

“Kickstart je carrière bij ons: maak het verschil bij klanten door het combineren van proces-, systeem- en veranderkennis met operationele daadkracht.”

First Consulting helpt als snelgroeiende consultancyorganisatie toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance in de mix van process, technology en change. We werken met ruim 220 enthousiaste collega’s in Nederland en 20 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk voor klanten als Schiphol, Heineken, Alliander, BAM, ABN Amro, NS en Thales. 

Als Business Process Consultant ben jij de schakel tussen strategie en operatie, door je te richten op het proces. Je zoekt samen met onze klanten naar oplossingen en verbeteringen die direct impact hebben op het bedrijfsresultaat. Hierbij voer je niet alleen de verandering door, maar creëer je ook draagvlak en acceptatie bij de medewerkers om een meetbaar resultaat te realiseren. 

Je past bij ons als je analytisch sterk bent, snel nieuwe situaties doorgrondt en hoofd- en bijzaken van elkaar kunt scheiden. Daarnaast breng je een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen met je mee en kun je op alle niveaus de connectie met de klant maken. Je hebt een VWO opleiding en een afgeronde academische studie met een cijfermatige component. De combinatie van slim zijn en het hebben van goede ‘social skills’ is key!

Read the full description and apply

Login or register