Overview

Valuation, Modeling & Economics Consultant

Function: EY Transactions | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.
 
EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Fusies en overnames behoren tot de meest complexe en intensieve projecten van een onderneming. Binnen Valuation Modeling & Economics(VME) worden ten behoeve van transacties en bredere corporate finance opdrachten de financiële modellen gebouwd, complexe analyses uitgevoerd en waarderingen opgesteld.

  • Je bent onderdeel van een divers team en adviseert klanten met op maat gemaakte financiële modellen. Je wordt uitgedaagd om de belangrijkste value drivers, kansen en risico’s inzichtelijk te maken in financiële modellen zodat verschillende scenario’s kunnen worden doorgerekend.
  • Je geeft advies over belangrijke financiële en strategische vraagstukken met een kwantitatieve insteek. Dit doe je door het uitvoeren van financiële analyses en het opstellen van waarderingen.
  • Je bent betrokken bij het opstellen van rapporten en het presenteren van de resultaten aan diverse ondernemingen.
  • Je werkzaamheden bestaan onder andere uit  het adviseren van ondernemingen bij het budgetterings- en planningsproces en het beoordelen van de robuustheid en betrouwbaarheid van door derde partijen opgestelde financiële modellen.
  • Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en werkt in internationale en interdisciplinaire teams.

Read the full description and apply

Login or register