Overview

Stage Valuation, Modeling & Economics - Transactions

Function: EY Transactions | 3-6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Apply now

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.
 
EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Fusies en overnames behoren tot de meest complexe en intensieve projecten van een onderneming. Binnen Valuation Modeling & Economics (VME) worden ten behoeve van transacties en bredere corporate finance opdrachten de financiële modellen gebouwd, complexe analyses uitgevoerd en waarderingen opgesteld.

  • Als stagiair(e) word je direct vanaf de eerste dag meegenomen in het werkveld van Valuation Modeling & Economics en zal je verschillende projectteams in de dagelijkse werkzaamheden ondersteunen.
  • Je bent een volwaardig teamlid en krijgt de kans om verschillende projecten van dichtbij mee te maken.
  • Je ondersteunt bij het geven van advies over belangrijke financiële en strategische vraagstukken met een kwantitatieve insteek. Dit doe je door het uitvoeren van financiële analyses, het opstellen van waarderingen en het maken van complexe financiële (waarderings-)modellen.
  • Je bent betrokken bij het opstellen van rapporten en het presenteren van de resultaten aan diverse ondernemingen.
  • We helpen je het maximale uit jezelf te halen door je een mentor toe te wijzen, die je regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

Read the full description and apply

Login or register