Overview

Meeloopstage Mergers & Acquisitions – Transactions

Function: EY Transactions | 3-6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

 

EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Het Mergers & Acquisitions team levert geïntegreerde fusie- en overnamedienstverlening en begeleidt management buy-outs en joint ventures. Ook richten we ons op financiering- en investeringstrajecten voor beursgenoteerde ondernemingen, publiek-private investeerders en familiebedrijven.

  • Als stagiair(e) wordt je direct vanaf de eerste dag meegenomen in het werkveld van M&A en zal je verschillende projectteams in de dagelijkse werkzaamheden ondersteunen.
  • Je bent een volwaardig teamlid en je krijgt de kans om verschillende deals van dichtbij mee te maken.
  • Je ondersteunt de M&A afdeling gedurende koop-en verkooptrajecten, pitch/proposal trajecten en marktonderzoeken.
  • Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van een informatiememorandum, het identificeren van potentiele overname kandidaten en het vormgeven van pitches/proposals in PowerPointpresentaties.
  • We helpen je het maximale uit jezelf te halen door je een mentor toe te wijzen, die je regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

Read the full description and apply

Login or register