Overview

Meeloopstage Debt Advisory - Transactions

Function: EY Transactions | 3-6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van Transactions, (Tech) Consultancy, Assurance en Tax. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het financieren, kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Debt Advisory is een groeiend specialisme bij EY Transaction Advisory Services. Hier adviseren we klanten over de juiste financiering. We worden betrokken bij buy-outs, fusies, overnames of bij herfinancieringen. Als onafhankelijk adviseur helpen wij onze klanten om de financiering te structureren en te arrangeren bij een transactie; We bepalen de financieringsbehoefte, vaak met een financieel model, en presenteren deze vervolgens aan banken of andere instituten. Uiteindelijk onderhandelen we voor onze klant de meest optimale financiering.

  • Als stagiair(e) wordt je direct vanaf de eerste dag meegenomen in het werkveld van Debt Advisory en zal je verschillende projectteams in de dagelijkse werkzaamheden ondersteunen.
  • Je bent een volwaardig teamlid en krijgt de kans om verschillende deals van dichtbij mee te maken.
  • Je ondersteunt de Debt Advisory afdeling bij het identificeren van financieringsmogelijkheden en modelleren van de kapitaalsstructuur onder verschillende scenario’s.
  • Je houdt je onder andere bezig met het analyseren van bedrijfsinformatie, opstellen van een financieringsmemorandum en analyseren van termsheets en documentatie.
  • We helpen je het maximale uit jezelf te halen door je een mentor toe te wijzen, die je regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

Read the full description and apply

Login or register