Overview

Meeloopstage Corporate Finance - Transactions

Function: EY Transactions | 3-6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam & Amsterdam

Apply now

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Als meeloopstagiair(e) ervaar je hoe het is om bij EY te werken en ontwikkel je jezelf als jonge professional door waardevolle en relevante praktijkervaring op te doen.

  • Als stagiair(e) draai je mee met de specialisatiegroep van jouw voorkeur: Mergers & Acquisitions, Valuation Modeling & Economics, Transaction Support, Restructuring, Operational Transaction Services, Real Estate Advisory Services, Debt Advisory of Infrastructure Financial Advisory. De werkzaamheden verschillen per specialisatiegroep. Klik hier voor meer informatie over de specialisatiegroepen.
  • Je houdt je onder andere bezig met het opstellen en reviewen van waarderingsrapporten en complexe financiële modellen.
  • Je ondersteund bij het uitvoeren van markt- en sectoronderzoeken en zal je meewerken aan pitch/proposal trajecten.
  • Je helpt collega’s gedurende de due-dilligence onderzoeken (zowel buyside, als sellside).
  • We helpen je het maximale uit jezelf te halen door je een mentor toe te wijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

Read the full description and apply

Login or register