Overview

EY Xperience Advisory & Transaction Advisory Services

Function: 0 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Heb jij het in je om een goede consultant te zijn? En ben je bereid uit je comfortzone te stappen en jezelf echt te challengen? In dat geval is de EY Xperience helemaal iets voor jou. Tijdens de EY Xperience stap jij voor 3 dagen in het leven van een consultant bij EY.

Business course

Tijdens deze business course kun jij op een unieke manier kennis maken met EY. Je ontmoet onze mensen, maakt kennis met de verschillende afdelingen en met opvattingen en technieken die jouw manier van denken vrijwel zeker zullen veranderen. Daarnaast nemen we je mee in onze manier van werken, laten we je zien hoe de cultuur binnen EY is en ga je aan de slag met een real life case. Je zult hierbij ook ervaren dat er op het gebied van consultancy, zeker als je kijkt naar digitalisering en innovatie, geweldige ontwikkelingen plaatsvinden die onze wereld en onze manier van werken ingrijpend veranderen. Uiteraard maak je tijdens deze drie dagen ook op een informele manier kennis met EY, want er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning en ontlading, wat ook zeker hoort bij het leven van een consultant bij EY!

Voor Wie?

De EY Xperience is bedoeld voor master studenten aansluitend op één van onze vele specialismen. Zit jij in de laatste fase van jouw studie binnen IT-, Finance-, Business Analytics-, Econometrie-, Economie-, Wiskunde- of een andere bèta of kwantitatieve studierichting? Dan zoeken wij jou!

Inschrijving

De EY Xperience vindt plaats van 16 t/m 18 mei 2019. Inschrijven voor de business course kan tot maandag 1 april 2019, 00:00uur. Je kan je inschrijven via deze link.

Na de inschrijving kun jij uitgenodigd worden voor één van onze twee selectiedagen, die op 8 april in Rotterdam en 10 april in Amsterdam worden gehouden. Op de selectiedag kan je je kwalificeren om een plekje op onze business course te bemachtigen. Wil je meer informatie of heb je nog vragen, kijk op www.ey.nl/eyxperience of neem contact op met één van onderstaande recruiters:

Florine van den Assem
06 5544 2561
Advisory

Solange van Heemstra
06 1588 6484
Advisory

Sonia de Graaf
06 1534 9164
Advisory

Imke Smulders
06 2125 1226
TAS

Read the full description and apply

Login or register