Overview

Debt Advisory Consultant - Transactions

Function: EY Transactions | 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Debt Advisory is een groeiend specialisme bij EY Transaction Advisory Services. Hier adviseren we klanten over de juiste financiering. We worden betrokken bij buy-outs, fusies, overnames of bij herfinancieringen. Als onafhankelijk adviseur helpen wij onze klanten om de financiering te structureren en te arrangeren bij een transactie; We bepalen de financieringsbehoefte, vaak met een financieel model, en presenteren deze vervolgens aan banken of andere instituten. Uiteindelijk onderhandelen we voor onze klant de meest optimale financiering.

  • Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het identificeren van financieringsmogelijkheden en modelleren van de kapitaalsstructuur onder verschillende scenario’s.
  • Je draagt bij aan het opstellen van een financieringsmemorandum.
  • Als onderdeel van het dealteam treedt je in contact met financiers zoals bijvoorbeeld baken en ‘direct lending’ fondsen.
  • Je assisteert bij het onderhandelen van termsheets met financiers en de daaropvolgende transactiedocumentatie.
  • Je bent onderdeel van een internationaal netwerk, waarbij EY gebruik maakt van een standaard aanpak en rapportering.

Read the full description and apply

Login or register