Overview

Advisor Information Security - Certify Point

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Deadline: 30-06-2017

Apply now

Description

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.
Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.
 
EY Advisory
 
Met ruim 350 professionals, in België en Nederland, adviseert EY Advisory over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Daarom zoeken we ambitieuze talenten en bewezen professionals die zich bij ons willen waarmaken en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie.
EY CertifyPoint
 
EY CertifyPoint is een onderdeel van de afdeling Information Security binnen EY. EY CertifyPoint voert wereldwijd certificeringen, implementaties en trainingen uit op het gebied van managementsystemen. Deze managementsystemen omvatten onder andere Quality Management, IT service management, Business Continuity Management en Information Security Management, waarbij wij een sterke focus hebben op het gebied van Information Security Management.
 
EY CertifyPoint is voor EY de geaccrediteerde instantie voor het uitvoeren van certificeringsaudits op basis van o.a. ISO 9001, 14001, 20000-1, 22301 en 27001. Wij zijn binnen EY wereldwijd het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op dit vlak, waardoor hebben wij veel toonaangevende wereldwijde organisaties binnen ons klantportfolio hebben.

Requirements

Profiel
Voor deze functie binnen EY CertifyPoint komen we graag in contact met mensen met een WO-achtergrond, variërend van bestuurlijke informatiekunde tot technische informatica. We zijn voor deze functie op zoek naar mensen met 0 tot 3 jaar werkervaring. Daarnaast is het belangrijk dat je regelmatig met overleg bereid bent om naar het buitenland te reizen. Als je dus een sterke affiniteit hebt met informatiebeveiliging en voldoet aan bovenstaande profielschets, ben je van harte welkom voor een gesprek over jouw professionele toekomst, de Information Security groep en EY CertifyPoint.  
 
Ons aanbod
 
Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 
Loopbaanpad
Binnen EY Advisory kan je je loopbaan zelf kleur geven; ontwikkelen als specialist op je eigen vakgebied of een specifieke sector. EY helpt je in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van vaktechnische-, commerciële-, en soft skills trainingen. In je startfunctie als consultant maak je deel uit van de Advisory Talent Pool en word je door middel van een diversiteit aan opdrachten, trainingen, en coaching klaargestoomd voor een rol met meer verantwoordelijkheden. Dit kan zijn op het gebied van leidinggeven, commercie, of vaktechniek. Daarnaast is het advieswerk binnen EY uitdagend, vaak multidisciplinair en internationaal van aard en speelt learning on the job een grote rol. Hoe stijl jouw loopbaanpad gaat zijn bepaal je voor een groot deel zelf en jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses.
 
Contact?
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Isabel Vermeulen, Recruiter,  tel: 06-21252680 of isabel.vermeulen@nl.ey.com. Of solliciteer direct via onderstaande link.
Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Experience

WO Opleiding

Required Languages

Dutch