Overview

Advisor HBO/WO Information Security - Hackersteam

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Deadline: 30-06-2017

Apply now

Description

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij. Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.
 
EY Advisory
 
Met ruim 350 professionals, in België en Nederland, adviseert EY Advisory over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Daarom zoeken we ambitieuze talenten en bewezen professionals die zich bij ons willen waarmaken en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie.
 
Information Security
 
De Information Security praktijk van EY Advisory is een wereldwijd team dat bestaat uit meer dan 1.200 professionals. Hiertoe behoren adviseurs met een juridische achtergrond, adviseurs met een bedrijfskundige achtergrond en adviseurs met een technische achtergrond. Vanuit ons Advanced Security Center in Amsterdam adviseren de Nederlandse adviseurs met een technische achtergrond vanuit het Cyber Threat Management team ’s werelds meest prestigieuze organisaties bij het beschermen van hun “kroonjuwelen”.
 
Om de strijd met cybercriminelen aan te gaan verwachten wij dat onze adviseurs met een technische achtergrond kunnen denken als 1337 h4x0rz. Deze denkwijze kun je bij ons in de praktijk brengen tijdens het uitvoeren van Attack & Penetration tests (oftewel pentests of legal hacks) waarin je de beveiliging test van onder andere interne (draadloze) netwerken, werkstations, laptops, tablets, smartphones, webapplicaties en mobiele apps. Om deze onderzoeken nog realistischer te maken kunnen de aanvalsscenario’s worden uitbreiden met een Social Engineering test waarin het beveiligingsbewustzijn van eindgebruikers wordt onderzocht. Tijdens deze tests verleid je medewerkers van onze opdrachtgever tot het geven van fysieke toegang tot hun kantoorpand, of tot het overhandigen van hun werkaccount tijdens een phishingtest. Ten slotte kun je diep de details induiken tijdens het reviewen van broncode van applicaties en de configuratie van besturingssystemen, databases en netwerkapparatuur.

Tijdens deze testen onderzoek je vanuit het perspectief van een cybercrimineel de kwaliteit van de beveiligingsmaatregelen van onze opdrachtgevers en breng je de daaraan gerelateerde risico’s in kaart voor de organisatie. Bovendien adviseer je opdrachtgevers over door te voeren verbeteringen om hun organisatie weerbaar te maken tegen huidige en toekomstige aanvallen van cybercriminelen.

Requirements

Profiel
 
Voor deze functie zoeken wij enthousiaste starters met een technische HBO-of WO-achtergrond en een passie voor IT. Hierbij is het absoluut een pré als je beschikt over aansprekende voorbeelden van ervaringen die je hebt opgedaan bij de ontwikkeling of het beheren van innovatieve IT-oplossingen. Denk hierbij aan het maken van een eigen webapplicatie en mobiele app, of het configureren en beheren van besturingssystemen, databases en netwerkapparatuur.
 
Indien je achtergrond minder technisch is bieden we additionele mogelijkheden om als adviseur aan de slag te gaan binnen onze Information Security-praktijk. Hiervoor verwijzen wij naar onze algemene Information Security-vacature.
 
Ons aanbod
 
Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden je een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zodoende stellen we jou in staat je carrière een op een geweldige en uitdagende wijze te starten, evenals het opbouwen van vele waardevolle relaties, zowel binnen EY als bij onze opdrachtgevers.
 
Loopbaanpad
 
Binnen EY Advisory kan je je loopbaan zelf kleur geven; ontwikkelen als specialist op je eigen vakgebied of een specifieke sector. EY helpt je in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van vaktechnische-, commerciële-, en soft skills trainingen. In je startfunctie als consultant maak je deel uit van de Advisory Talent Pool en word je door middel van een diversiteit aan opdrachten, trainingen, en coaching klaargestoomd voor een rol met meer verantwoordelijkheden. Dit kan zijn op het gebied van leidinggeven, commercie, of vaktechniek. Daarnaast is het advieswerk binnen EY uitdagend, vaak multidisciplinair en internationaal van aard en speelt learning on the job een grote rol. Hoe stijl jouw loopbaanpad gaat zijn bepaal je voor een groot deel zelf en jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses.
 
Contact?
 
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Nelleke Mensink, Recruiter, tel: 088-4072132 of Nelleke.mensink@nl.ey.com. Solliciteer direct via onderstaande link. 
Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Experience

HBO of WO opleiding

Required Languages

Dutch