Overview

Advisor Government & Public Sector - Finance

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Deadline: 30-06-2017

Apply now

Description

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter functionerende werkomgeving voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij. Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.
 
EY Advisory
Met ruim 350 professionals, in België en Nederland, adviseert EY Advisory over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Daarom zoeken we ambitieuze talenten en bewezen professionals die zich bij ons willen waarmaken en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie.
 
Government & Public Sector
De wereld waarin beleidsmakers opereren verandert snel. Overheden zullen zich in de 21e eeuw moeten aanpassen aan allerlei systeemgerelateerde trends op lange termijn zoals demografische verschuivingen, verstedelijking en klimaatverandering. En gezien de krappe overheidsfinanciën, haperende groei en hoge werkloosheid blijven de gevolgen van de financiële crisis over landsgrenzen heen voelbaar.
 
EY Advisory heeft de ambitie om haar dienstverlening in de Government & Public Sector in de komende jaren sterk uit te breiden. In de sector werken adviseurs nauw samen uit vele vakgebieden zoals: strategievorming, procesoptimalisatie, IT, Finance, Enterprise Intelligence / Data Analytics en organisatieverandering. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van hun strategie, beleids- en maatschappelijke doelstellingen met het optimaliseren van processen (primaire processen en back office), adequate bedrijfsvoering en moderne ICT-ondersteuning. Wij analyseren niet alleen, maar werken met de klant samen om daadwerkelijk duurzame verbeteringen te realiseren.
 
De dienstverlening bestaat vooral uit multidisciplinaire projecten met als doel om de klant steeds de beste mix van kennis, ervaring en inzicht te bieden. Onze klanten bevinden zich in alle deelgebieden van de overheid: lokaal, regionaal en Rijksoverheid.

Requirements

Functie
Als advisor public finance creëer je samen met een team en de klant je inzicht in complexe financiële vraagstukken om te komen tot werkbare oplossingen. Adviesonderwerpen zijn de inrichting van de governancestructuur van uitvoeringsorganisaties, de financiering en aansturing van overheidsorganisaties, de optimalisatie van planning en control processen en het opstellen en analyseren van (maatschappelijke) business cases.

  

Profiel
Spreekt de bovenstaande functieomschrijving je aan en voldoe je aan onderstaand profiel, dan maken
we graag kennis met je.
  • Een afgeronde bedrijfskundige of bedrijfseconomische academische Master opleiding;
  • Tussen de 0 en 3 jaar (relevante) werkervaring, bij voorkeur in de publieke sector;
  • Gedegen kennis op en affiniteit met het gebied van Finance en bedrijfsvoering;
  • Ervaring of affiniteit met advies bij overheidsorganisaties;
  • Een sterke inhoudelijke drive en uitstekende communicatieve vaardigheden om een goede sparringpartner te vormen voor opdrachtgevers;
  • Daarnaast ben je ondernemend en zelfstandig met goede commerciële, communicatieve en analytische vaardigheden.
Ons aanbod
Door te investeren in de kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties te leveren. Wij voorzien in een marktconform salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 
Standplaats
Amsterdam
 
Werkgebied
Benelux, verder internationaal.
 
Contact
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Campus Recruiter, tel: 06-55442172. Of solliciteer direct via onderstaande link.

Experience

WO opleiding

Required Languages

Dutch