Overview

Startend Accountant Audit - Den Haag

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Den Haag

Apply now

Description

Het vak Accountacy verandert in een razend tempo en vereist daardoor expertise in verschillende disciplines. Sustainability, fraudebestrijding, ICT- vraagstukken; het zijn inmiddels veel gehoorde begrippen binnen Accountancy. Binnen de Audit afdeling zijn wij daarom op zoek naar toptalenten met verschillende achtergronden, talenten en karakters. Samen met je team heb je een doel: ervoor zorgen dat bedrijven, investeerders en toezichthouders erop kunnen vertrouwen dat jaarrekeningen, bedrijfskritische informatie en processen juist zijn. 

Jouw uitdaging

Binnen de Audit afdeling zijn wij op zoek naar een starter. Je gaat aan de slag binnen een jong, enthousiast en informeel team waarbij je niet alleen naar cijfers kijkt maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter. Tijdens de interim controle breng je samen met je team de processen in kaart om vervolgens de verschillende posten te kunnen controleren.

Jouw Verantwoordelijkheden

Als startend Accountant heb je een breed klantenpakket, van multinationals tot MKB’s tot clienten in de publieke sector. In je eerste jaar kijk je bij zoveel mogelijk klanten rond om vervolgens, als je wilt, een specialisatie te kiezen.
 

Dit ben jij

Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Wij vragen:

 • Een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding in een van bovengenoemde richtingen
 • Je bent klantgericht en in staat om te werken in een multidisciplinair team;
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt aandacht voor details;
 • Je hebt een flexibele instelling en je beschikt over commerciele vaardigheden;
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
 • Je wilt in de toekomst starten met de registeraccountantsopleiding (RA) of ons interne opleidingstraject EY University .

 

Jouw carrièremogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende startersfunctie in de financiele dienstverlening;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georienteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Robyn Offerman, Campus Recruiter via 06-55442536 of robyn.offerman@nl.ey.com. Wil je meteen solliciteren? Dan kan via onderstaande link! Make your mark, apply now!

NB: Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een online assessment.

Read the full description and apply

Login or register