Overview

Stagiair(e)s Corporate Finance

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Fusies en overnames behoren tot de meest complexe en intensieve projecten van een onderneming. Veel factoren hebben invloed op het succes en de snelheid van dergelijke transacties. Ben jij geïnteresseerd om stage te lopen binnen de dynamische wereld van Transaction Advisory Services (TAS) bij EY in Rotterdam en je in te zetten voor projecten gerelateerd aan transacties? We ontmoeten je graag!

Jouw uitdaging
Je wordt direct vanaf de eerste dag meegenomen in het werkveld van TAS en zal verschillende projectteams in de dagelijkse werkzaamheden ondersteunen. Als stagiair(e) ben je een volwaardig teamlid en krijg je de kans om verschillende projecten van dichtbij mee te maken, waarbij je jouw kennis en affiniteit met corporate finance kunt etaleren en versterken.

Jouw verantwoordelijkheden
Gedurende je stage ga je ondersteuning geven aan een divers aantal projecten bij de subservicelines van TAS: Valuation & Business Modelling, Mergers & Acquisitions en/of Transaction Support. Denk aan het opstellen en reviewen van waarderingsrapporten en complexe financiële (waarderings-)modellen. Ook kan het zijn dat je ondersteuning zal geven bij het uitvoeren van markt- en sectoronderzoeken en zal meewerken aan pitch/ proposal trajecten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om ingezet te worden gedurende due-dilligence onderzoeken (zowel buyside, als sellside).

Read the full description and apply

Login or register