Overview

Scriptiestage - Cybersecurity FSO

Function: 16 hours a week

Type: Internship

Location: Landelijk

Apply now

Description

Financiële instellingen bevinden zich in een snel groeiende, veranderende, digitale wereld. Ze zullen zelf voorop moeten gaan lopen in die verandering om zo hun klanten beter, gemakkelijker en persoonlijker te kunnen bedienen. Doen zij dit niet, dan verliezen ze van de concurrentie. De digitale infrastructuur van Nederland leent zich hier uitstekend voor. Zo hebben wij hét grootste internetknooppunt ter wereld en razendsnelle breedbandige telecomnetwerken. Cybercriminelen maken gretig gebruik van onze digitale infrastructuur. Dit, om ons, maar ook andere landen aan te vallen.

Dagelijks hebben wij met dergelijke cybervraagstukken te maken. Dit kan gaan over de complexiteit van cyberaanvallen als over het vergroten van de awareness van medewerkers binnen een organisatie. Samen met onze klanten proberen wij hen vertrouwen te geven en ondersteuning te bieden om hun cyberrisico’s in kaart te brengen en zo veel mogelijk te beperken. Met alle nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties is ons vakgebied continu in beweging, complexer dan ooit en vraagt het om een team dat is samengesteld uit verschillende disciplines.

 

Je stage

Als afstudeer stagiair bij ons financial services (FSO) cybersecurity team zal jij je bezig houden met het schrijven van je scriptie op het gebied van cybersecurity. Vanuit ons team, zal je intensief worden begeleidt door een stagebegeleider die je zal voorzien van input en advies voor je onderzoek. Daarnaast zijn collega’s uit ons team beschikbaar om mee te denken en hun kennis en relaties met je te delen. Verder krijg je de kans om een kijkje te nemen bij lopende opdrachten en krijg je de gelegenheid om meer cyberkennis op te doen. In samenwerking met je scriptiebegeleider komen wij graag tot een mooi resultaat van jouw onderzoek!

 

Wij denken graag met je mee maar bij ons heb je de flexibiliteit om zelf je scriptieonderwerp te kiezen. Een aantal voorbeelden van cybersecurity gerelateerde onderwerpen kunnen zijn:

·         Cyber awareness

·         Cybertrainingen

·         Artificial Intelligence

·         Cyber analytics

·         Identity & Access Management

·         Internet of Things

·         Robotic Process Automation

·         Privacy

·         Blockchain

 

Jouw profiel

We maken graag kennis met je indien jij:

·         Momenteel bezig bent met het laatste jaar van je WO-opleiding;

·         Een passie hebt voor cybersecurity gerelateerde onderwerpen;

·         Leergierig en een echte teamplayer bent;

·         De ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van cybersecurity en eventueel later aan de slag te gaan als cybersecurityadviseur.

 

 

Wat EY jou bieden kan

Bij EY staat training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je doorgroeimogelijkheden en kansen. Wij bieden je:

·         Een uitdagende en enerverende stage in een snel veranderende, innovatieve sector;

·         Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

·         Een divers team waarin je zult samenwerken met teamleden met verschillende studieachtergronden;

·         Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;

·         Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

 

 

Ervaringen uit ons team

 

Rex van der Plas, FSO Cybersecurity Afstudeer stagiair - ‘‘Werken bij het FSO Cybersecurity team geeft mij veel voordelen in combinatie met mijn studie. Naast het feit dat ik actief wordt begeleid, krijg ik ook de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen die ik kan meenemen in mijn scriptie. Het leuke is dat ikzelf ook praktijkervaring opdoe door zelf regelmatig mee te helpen aan opdrachten. Waardoor ik een duidelijk beeld krijg van de werkzaamheden binnen het FSO Cybersecurity team en binnen EY. In mijn werk kan ik de kennis van mijn studie in de praktijk toepassen.  Momenteel ben ik bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van een interne training en werk ik mee aan de ontwikkeling van een training voor klanten van EY. ”

 

Stein Hoek, FSO Cybersecurity Adviseur - ‘‘Ik ben gestart als scriptant en ben nu werkzaam als adviseur binnen het FSO Cybersecurity team. De overgang van scriptant naar adviseur ging bij mij soepel omdat ik het team en de organisatie al kende. Daarnaast had ik een aardig netwerk opgebouwd die ik nu in mijn dagelijkse werk benut. Het leuke aan dit team is dat je de kans krijgt aan veel verschillende opdrachten te werken, waardoor je snel ontdekt wat je leuk vindt en bekend raakt met alle facetten van cybersecurity. Daarnaast krijg je als beginner veel mogelijkheden in training en ontwikkeling waardoor je veel leert in een korte tijd.”

 

 

Is het cybersecuritydomein één van je passies en wil jij je scriptie naar ‘the next level’ brengen? Meld je dan nu aan!

 

Kom een keer kennis met ons maken of ontvang meer informatie over de sollicitatieprocedure via Crystle Cairo, Campus Recruiter, via Crystle.cairo@nl.ey.com of +31 (0) 6-21 251398. Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.

Read the full description and apply

Login or register