Overview

Meewerkstage HR Field Assurance - Amsterdam

Function: 32 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Ook spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

Het HR Field Assurance NL team bestaat uit één HR Business Partner en 4 HR Consultants. Het team adviseert en ondersteunt de business (serviceline Assurance) bij diverse strategische en tactische HR vraagstukken. Het team houdt zich onder meer bezig met workforce management, advisering van de Talent Leaders en partners, talent development en een stuk HR ondersteuning.

Voor dit team zijn we op zoek naar een meewerk- stagiair die zich in zal zetten voor de HR Consultants voor de Assurance NL service line. Wij vragen aan de stagiair om de handen uit de mouwen te steken en dit team zo goed mogelijk te ondersteunen. Het geeft jou de mogelijkheid om in de praktijk te zien wat er allemaal moet gebeuren om de business te ondersteunen. Daarnaast help je het team verder te professionaliseren door ook HR processen die het team volgt te inventariseren en te beschrijven. Je zal werken voor een enthousiast en proactief team dat jou graag bij al hun werkzaamheden wil betrekken.

Werkzaamheden                                                              

 • Je neemt een deel van de ondersteunende werkzaamheden waar. Je zoekt zaken uit, je monitort voortgang 
 • Je helpt bij het uitwerken en monitoren van projecten
 • Je ondersteunt de HR consultants en HR Business Partner bij hun werkzaamheden
 • Je verzamelt data en vervaardigt analyses
 • Ondersteuning bij ziekteverzuim (bewaking en uitvoering poortwachter)
 • Beschrijven van HR processen en best practices

Vereisten

 • In de laatste fase van een HBO of WO opleiding, op het gebied van, HR(M), Psychologie of Bedrijfskunde
 • Communicatief vaardig
 • Affiniteit met het beschrijven van processen
 • Je bent nauwkeurig en analytisch vaardig
 • Je bent proactief en goed in staat zelfstandig te werken
 • Je beheerst de Engelse taal
 • Je bent flexibel, bereid om te reizen en op diverse EY locaties te werken.
 • Standplaats is Amsterdam.      

Aanbod

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen. Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

Alle stagiairs ontvangen een vaste maandelijkse vergoeding. 

Periode

De stageplaats is beschikbaar vanaf november 2018 voor een periode van 4 maanden. Een afwijkende periode kan eventueel besproken worden.

Belangstelling

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Menno van Rest, Senior Consultant, 06- 21 25 28 30. Of met Jotsena Sharma, Stagiair recruiter, 06- 57 53 20 72.

Read the full description and apply

Login or register