Overview

Meeloopstage Recruitment

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam / Eindhoven

Apply now

Description

De recruitmentafdeling is onderdeel van Human Resources en bestaat in Nederland uit 17 recruiters die samen werken aan de instroom voor onze vier servicelines. Ons Campusteam richt zich op de instroom werkstudenten, stagiaires en starters. Ben jij geïnteresseerd om tijdens een uitdagende stage meer te leren van het recruitmentvak binnen een dynamisch internationaal bedrijf? Dan ontmoeten we je graag!
 

Jouw uitdaging

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je zal met name het recruitmentteam van de servicelines Assurance en Tax, ondersteunen welke zich richten op de werving van startende accountants en fiscalisten.

 

Tijdens deze meeloopstage zullen je werkzaamheden onder andere uit de volgende punten bestaan:

- Je houdt je bezig met het voorbereiden, coördineren en uitvoeren van wervingsactiviteiten in overleg met de recruiter. Daarnaast ondersteun je bij de opvolging van deze activiteiten door informatieverwerking in ons recruitmentsysteem (Taleo) en opvolging van kandidaten;
- Gedurende jouw stage zul je nauw betrokken zijn bij de organisatie van diverse recruitmentevents. Denk hierbij aan de ITC, de business course van Tax naar New York!
- Je ondersteunt de recruiter op dagelijkse basis bij het telefonisch screenen van sollicitanten, het screenen van cv's en motivatiebrieven, en bij het afnemen van de assessments;
- Je neemt samen met de recruiter deel aan de selectiegesprekken;
- Je bent betrokken bij diverse lopende projecten (bijvoorbeeld Social Media) en neemt deel aan de landelijke recruitmentoverleggen.


Jouw verantwoordelijkheden

Als recruitmentstagiair(e) is het je verantwoordelijkheid het recruitmentteam te ondersteunen waar nodig. Je zult een belangrijke rol spelen in het organiseren en uitvoeren van grote evenementen, zowel in- als extern. Daarnaast zul je waar nodig meedenken over ontwikkelingen binnen de afdeling, ben je qua persoon zelfstartend, ambitieus en proactief ingesteld.


Dit ben jij

We maken graag kennis met je indien jij:

- In de laatste fase bent van een WO-opleiding, zoals HRM, Psychologie, Communicatie, Marketing of Bedrijfskunde

- Communicatief vaardig bent en nieuwsgierig bent naar wat mensen beweegt;

- Nauwkeurig bent, proactief en goed in staat zelfstandig te werken;

- Flexibel, bereid om te reizen en op diverse EY-locaties te werken (voornamelijk vanuit kantoor Eindhoven en Rotterdam).


Jouw carrieremogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:

- Een uitdagende en enerverende stage in een snel veranderend, innovatief vakgebied;

- Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

- Begeleiding tijdens jouw stage;

 
Periode

De stageplaats is beschikbaar van 1 februari 2018 tot en met 30 juni 2018.
 

Belangstelling

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bibi-Karlijn van de Zande, Recruiter via Bibi.Karlijn.van.de.Zande@nl.ey.com of 06-29083423. Of solliciteer direct via de website.

 

Read the full description and apply

Login or register