Overview

Innovate EY

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Eindhoven

Apply now

Description

Stagiair – WO, fulltime | Innovatie | Eindhoven

 

De snel veranderende markt, digitale technologieën, globalisatie, artificial intelligence en robotisering zorgen er onder andere voor dat innoveren geen optie meer is. Innoveren is een must! Tenminste, dat vinden wij bij EY en daarom hebben wij ons eigen Innovatie Team dat zich zowel intern als extern inzet om innovatieve ideeën tot een succes te brengen. Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!

 

Jouw uitdaging

Als grote onderneming staat EY, net als veel andere corporaties, voor de uitdaging om een innovatievere, meer ondernemende organisatie te worden. Dit is hard nodig om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en niet te worden ingehaald door technologische ontwikkelingen en startups. Het innovatieteam spoort medewerkers van EY aan om zelf te innoveren: bottom-up innovation. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om een volledige innovatiecyclus te doorlopen (van idee, tot concept, tot product). Als stagiair denk en werk je volledig mee bij het uitrollen van dit initiatief. Als innovator en inspirator beweeg je je vrij door de organisatie en zorg jij er op een pragmatische manier voor dat zaken voor elkaar komen.

 

Jouw verantwoordelijkheden

Het EY innovatieteam speelt een essentiële rol om de innovatiedoelstellingen van EY te verwezenlijken. Je gaat werken in een klein maar ervaren team met korte lijntjes. Door learning-by-doing en pragmatisch stappen vooruit te zetten proberen we iedere dag weer een dichter bij onze missie te komen: EY innoveren.

 

Naast het innoveren van EY is hetzelfde team ook verantwoordelijk voor het verkopen en bedienen van het programma bij cliënten van EY. Dit gebeurt in teams van wisselende samenstelling en met diverse achtergronden van zowel binnen als buiten EY. Daarbovenop komt nog dat de afdeling dagelijks in contact staat met externe startups, die tezamen met EY nadenken hoe de toekomst van financiële dienstverlening er uit gaat zien.

 

Dit ben jij:

De ideale kandidaat is bovenal resourceful. Jij bent goed in zaken voor elkaar krijgen. Je hebt overtuigingskracht, hebt een passie voor innovatie en bent in staat je collega’s te inspireren om vernieuwing en innovatie te introduceren binnen onze organisatie. Verder voldoe je aan onderstaande eisen:

  • Je volgt een WO opleiding in Innovation Management;
  • Affiniteit met innovatie en ondernemerschap. Bij voorkeur startte je in het verleden je eigen bedrijf of initiatief;
  • Jij bent stressbestendig en vindt het belangrijk om in een team te functioneren en hebt kennis en ervaring (theoretisch of praktisch) met lean startup, new service development, design thinking en customer development methodieken;
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

 

 

 

 

 

 

Jouw carrièremogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:

·  Een uitdagende en enerverende stage in een snel veranderende innovatieve regio;

·  Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

·  Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;

·  Marktconforme stagevergoeding.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Bibi-Karlijn van de Zande, Recruiter via 06-29083423 of Bibi.Karlijn.van.de.Zande@nl.ey.com. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via onderstaande link!

Read the full description and apply

Login or register