Overview

Traineeship Digital Marketing

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Delftseplein 27-N, Rotterdam

Apply now

Description

Voor ons kantoor in Amsterdam / Rotterdam (beiden mogelijk) zijn we op zoek naar online marketeers in spé die willen leren van de beste consultants van het land tijdens ons Traineeship Digital Marketing.

De Digital Marketing Campus van Dept is een traineeship dat per 1 september 2019 van start gaat en waarin we je opleiden tot een online marketing professional. Door te leren, maar vooral door te doen! We verwachten dat je al hands-on digital marketing ervaring hebt, en dit combineert met een passie voor digital marketing. Wij helpen je vervolgens om jezelf door te ontwikkelen tot de beste Digital Marketing Consultant. Als trainee Digital Marketing volg je diverse trainingen op het gebied van Google Ads, SEO, Social Advertising en Display en ga je aan de slag met het opzetten en beheren van online marketing-campagnes. Daarnaast wordt je een echte business partner van onze klanten; doelstellingen vertaal je in een ijzersterke strategie waarin je advertising campagnes en social media combineert.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals  Rituals, Arla, Vacanceselect, Achmea, en Marlies Dekkers. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

Read the full description and apply

Login or register