Overview

Front office medewerkster

Function: Secretariaat | 16 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Bijbaan voor een ambitieuze student(e) die onze frontoffice op gastvrije wijze bemant

Als gastheer/gastvrouw/receptioniste/telefoniste verricht u de werkzaamheden op de frontoffice alsmede een gedeelte van de backoffice werkzaamheden. EuroCollege maakt graag kennis met ambitieuze studentes die van onze frontoffice zijn/haar eigen afdeling maakt.

EuroCollege

Bij alles wat wij doen geloven wij in het doorbreken van het doen en laten van het in Nederland gangbare onderwijs. Wij geloven in anders denken en doen. Wij doorbreken het gangbare door ons onderwijs te combineren met passie, inspirerende begeleiding en het creëren van uitdagingen die ervoor zorgen dat onze studenten aangezet worden om het maximale uit zichzelf en uit hun omgeving te halen. Dit geldt niet alleen voor onze studenten maar ook voor onze stafleden.

Wij laten jonge mensen inzien en ervaren dat je tot het uiterste kunt gaan om succes af te dwingen en op die manier het maximale uit jezelf kunt halen en je jezelf kunt overtreffen.

Daarbij krijgen zij onderwijs van de besten.

EuroCollege is een kleinschalige particuliere Hogeschool in Rotterdam, Amsterdam en vanaf collegejaar 2018 openen wij een derde vestiging in Utrecht. Wij bewegen ons in het upmarket segment en leiden ouderwets en gedisciplineerd op. Volgens een intensieve begeleidingsaanpak stimuleren wij onze studenten om het uiterste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze studenten om hun grenzen te verleggen in prestaties, in denken en in doen. De bachelor en mbo-opleidingen zijn versneld en begeleid. Lees meer over het EuroCollege op www.eurocollege.nl.

Uw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • ontvangen en begeleiden van extern bezoek, conform de EuroCollege standaarden;
 • correct, efficiënt en klantgericht behandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer;
 • goede afstemming met de backoffice voor zaken die niet op de frontoffice worden afgehandeld;
 • correct opstellen van uitgaande correspondentie;
 • centraal agendabeheer;
 • adequaat reageren op inkomende e-mail berichten;
 • kopiëren, versturen en frankeren van uitgaande correspondentie;
 • printen en scannen en archiveren van documenten;
 • op een professionele wijze informatie verstrekken aan, en het te woord staan van studenten, bezoekers, medewerkers, leveranciers;
 • efficiënt verwerken en up-to-date houden van de studentenadministratie;
 • signaleren van onvoldoende voorraad (kantoor en/of keuken) benodigdheden;
 • beheren van diverse archieven.

Uw profiel:

U bent studerend, bij voorkeur op minimaal Hbo niveau. U beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kunt u ook duidelijk maken in het Engels. U heeft kennis van frontoffice werkzaamheden met betrekking tot dienstverlening en het MS-office programma is bekend bij u. U beschikt in ieder geval over de volgende vaardigheden: accuratesse, overwicht, klantgerichtheid, luistervaardigheid, zelfstandigheid en stressbestendigheid. U heeft een representatieve, assertieve, initiatiefrijke en resultaatgerichte werkhouding en goede commerciële communicatieve vaardigheden. Ervaring in de hospitality branche is een pre! Verder heeft u een representatief voorkomen en bent u bij voorkeur minimaal 16 uur beschikbaar. De werktijden liggen tussen 08.00 uur – 19.00 uur.

Wij bieden:

 • salaris bedraagt € 10,- bruto per uur;
 • een uitdagende functie in een klein team bij een dynamische organisatie in een bijzondere opleidingsbranche.

Vragen?

Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Van Haastert via telefoonnummer 010 478 01 29.

 

Read the full description and apply

Login or register