Overview

Docent Event Marketing

Function: Unit Manager HBO | 24 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

 

geeft les in één van de typische eventmanagementvakken zoals bijvoorbeeld Event Marketing, Bedrijfsevenementen of Special Events. Als evenementenmanager die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, stemt u de voorgeschreven lesstof en uw ervaring en expertise af op de eventmanager van morgen. Welk vak u ook verzorgt voor de opleiding International Event Management, u leert ze altijd dat het succes van een evenement afhankelijk is van discipline, hard en secuur werken met aandacht voor de gast.

U bent de inspirator waardoor uw vak gaat leven voor de studenten. U bent het rolmodel en het voorbeeld voor de student. U verbindt uw praktijkervaring en behaalde successen met de lesstof in het voorgeschreven lesboek.

Uw persoonlijke motivatie is dat u de studenten inspireert en tot ambassadeurs van uw vak maakt.

 

 

Omvang en inhoud van de functie

Afhankelijk van het aantal groepen waar u les aan geeft, gaat het in de periode maart tot en met mei 2017 om minimaal één en maximaal twee dagdelen per week. Vanzelfsprekend met de intentie om dit voort te zetten in het nieuwe collegejaar.

Als 'docent' binnen de opleiding International Event Management geeft u les op een school met een unieke visie op opleiden. Op het hbo bestaan de groepen uit maximaal 18 studenten. Wij werken met boeken, de studenten studeren meer dan 40 uur per week. Wij stellen eisen aan kleding en omgangsvormen en wij stellen eisen aan prestaties: "deadline is deadline" en "no pain, no gain". De prestaties liggen dan ook hoog. Daarnaast maakt u onderdeel uit van een netwerk van professionals die, net als u, voor een beperkte omvang hun expertise delen op EuroCollege.

 

 

Read the full description and apply

Login or register