Overview

Coördinator studiebegeleiding afstudeerfase Hbo

Function: Operationele zaken | 24 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om met jonge mensen te werken aan hun toekomst?  Weet jij, door je bedrijfskundige-  of economische achtergrond, voor jouw studenten de best passende oplossing te realiseren? Ben je gedreven, leergierig en op zoek naar een vliegende start bij een particuliere Hogeschool met een business aanpak? Dan maken we graag kennis met jou!

De studiebegeleider:

  • werkt altijd binnen het EuroCollegeconcept en onze filosofie;
  • maakt deel uit van de organisatorische driehoek coördinator studiebegeleiding– scriptiecoördinator– examenbureau;
  • rapporteert aan de scriptiecoördinator en is mede verantwoordelijk voor het afstuderen van de HBO studenten;
  • is het aanspreekpunt voor de studenten die in de afstudeerfase zijn en motiveert, enthousiasmeert en dwingt (soms) de studenten volgens een individuele aanpak en studieplanning het afstudeertraject succesvol af te ronden;
  • verricht de administratieve handelingen die nodig zijn voor de studentenbegeleiding;
  • verzorgt voor een deel van het curriculum bijles en overhoort studenten;
  • onderhoudt waar en wanneer nodig contact met ouders/verzorgers van de studenten.

Bedrijfsprofiel

EuroCollege, opgericht in 1949, is een eigenzinnige, kleinschalige particuliere hogeschool in het centrum van Rotterdam  met  een vestiging in Amsterdam. Wij bieden zowel mbo als hbo opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement, event management en ondernemerschap. Wij bewegen ons in het upmarket segment en leiden onze studenten bedrijfsmatig en gedisciplineerd op. De studenten worden onderwezen door vakmensen die vertrouwd zijn met de beroepspraktijk . In het EuroCollege concept staat een intensieve begeleiding centraal, waardoor onze studenten worden gestimuleerd om het uiterste uit zichzelf te halen, hun grenzen te verleggen en meer dan 40 uren per week aan de studie te besteden. Bij ons geldt “deadline is deadline” en “learning by doing”. Onze bachelor en mbo opleidingen zijn geaccrediteerd, versneld en begeleid.

Read the full description and apply

Login or register