Overview

Management Trainee

Function: HR | 24 months | 40 hours a week

Type: Job

Location: Netherlands

Apply now

Description

ERIKS

Met meer dan 8.500 medewerkers en een omzet van ruim 2,1 miljard euro is ERIKS internationaal een toonaangevende industrieel toeleverancier. De afgelopen jaren is ERIKS sterk gegroeid en we hebben nog steeds een duidelijke groeistrategie. Om onze succesformule voort te kunnen zetten, moeten we sleutelposities vanuit onze eigen organisatie kunnen invullen. Onze groeiplannen vereisen extra vulling van onze talenten-pijplijn. In dit kader zoeken we masterstudenten die de potentie en ambitie hebben om in de top van ERIKS succesvol te zijn. 

Functie-inhoud

Persoonlijke aanpak en intensieve begeleiding zijn belangrijke kenmerken van ons traineeship. Tijdens het tweejarige programma leiden we je op voor een carrière als top manager. Succesvolle trainees bieden we na afloop een (middle) management positie aan. Het traineeship start altijd met een verkoopfunctie. In deze fase leer je de kern van onze activiteiten goed kennen. Vervolgens krijg je  een rol binnen het Business Process Management team. In deze functie krijg je meer inzicht in de bedrijfsprocessen en word je gekoppeld aan organisatiebrede projecten. De laatste fase bepalen we in overleg met jou. Je maakt gedurende alle drie de fases onderdeel uit van bestaande teams. Bij de invulling van de fases wordt rekening gehouden met je ontwikkeldoelstellingen in je persoonlijk ontwikkelplan en met je affiniteiten.

Programma

Het ruim twee jaar durende programma kent blokken van zes tot acht maanden. Je vervult functies op verschillende afdelingen binnen één van de ERIKS vestigingen. Om de core business van ERIKS goed te leren kennen, start het traineeship in het hart van onze organisatie: de sales. Afhankelijk van je interesse en de mogelijkheden worden andere afdelingen geselecteerd om deel uit te maken van het traineeship. Tijdens het gehele traineeship focussen  we ons op het opbouwen van je kennis rondom alle aspecten van de organisatie. Dit betreft naast onze interne processen ook kennis van producten, markten en  klanten. Daarnaast werk je aan de hand van een persoonlijk ontwikkelpan aan de ontwikkeling van je commerciële- en people management skills en je strategisch inzicht. Je wordt intensief gecoacht, onder andere door een interne mentor op directieniveau die je gedurende het gehele traineeship de juiste  begeleiding geeft.  

Dit biedt ERIKS

Naast de training on-the-job, doorloop je diverse interne trainingsprogramma’s zoals het ERIKS Introductieprogramma en product- en applicatietrainingen van de ERIKS Academy.  Ook word je in de gelegenheid gesteld om door middel van externe programma's vaardigheidstrainingen zoals verkoop, communicatie inkoop en people management te volgen. Met ons Management Traineeship geef je je ontwikkeling een boost!

In een uitdagende werkomgeving met een open hands-on werksfeer word  je maximaal gestimuleerd om je professionele talenten verder te ontplooien. ERIKS biedt prima arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering, 25 vakantiedagen, 12 atv-dagen en een aantrekkelijk salaris. Daarnaast word je pensioen goed geregeld. 

 

Read the full description and apply

Login or register