Overview

Vacature student-assistent Marketing & Communicatie

Function: Corporate Marketing & Communication | 12 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

De afdeling Corporate Marketing & Communicatie van Erasmus School of Economics is per direct op zoek naar een student-assistent.

Aantal uren:
12 uur per week

Functieomschrijving
Als student-assistent op de afdeling corporate Marketing & Communicatie maak je deel uit van het team dat zich o.a. bezighoudt met het zichtbaar maken van activiteiten van de faculteit, de professoren en studenten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van diverse evenementen zowel op als buiten de campus. De student-assistent houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven en publiceren van artikelen op de facultaire website.
Naast de publicatie van berichten via de website, ben je verantwoordelijk voor het maandelijks versturen van een nieuwsbrief naar alle medewerkers van Erasmus School of Economics. Verder ben je onderdeel van de redactie van de Backbone, het corporate magazine van Erasmus School of Economics, dat eens per jaar in print wordt uitgegeven.
Als student-assistent houd je je daarnaast ook nog bezig met het project MyFurture. Met de paraplu MyFuture gaat Erasmus School of Economics bachelor en master studenten een duidelijk overzicht bieden van de mogelijkheden op het gebied van loopbaanoriëntatie en –activiteiten. Deze werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het uitvragen van evenement agenda’s bij studieverenigingen en het aanleveren van een maandelijks agenda-overzicht.

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie van 0,3 FTE, dit voor een periode van minimaal een half jaar. Het salaris is conform de CAO-NU voor student-assistenten.

Requirements

Voor de functie zoeken wij een enthousiaste tweede- of derdejaars student die beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels; iemand die zelfstandig en accuraat kan werken en flexibel inzetbaar is. De invulling van deze functie is ten minste voor de periode van 1 jaar.

Procedure

Stuur per email en voor 17 november a.s. jouw sollicitatiebrief en CV naar Yrla van de Ven.