Overview

Student-assistent Corporate Marketing & Communicatie

Function: Corporate Marketing & Communicatie van Erasmus School of Economics | 1 year | 12 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam

Deadline: 15-06-2019

Apply now

Description

De afdeling Corporate Marketing & Communicatie van Erasmus School of Economics is op zoek naar een nieuwe student-assistent per augustus/september 2019.

Aantal uren
Tussen 8 en 12 uur per week

Functieomschrijving
Als student-assistent op de afdeling Corporate Marketing & Communicatie maak je deel uit van het team dat zich o.a. bezighoudt met het zichtbaar maken van activiteiten van de faculteit, de professoren en studenten. Hierbij houd je je voornamelijk bezig met het schrijven en publiceren van artikelen op de facultaire website, maar ben je ook verantwoordelijk voor het twitter en LinkedIn account van de faculteit.

Naast de publicatie van berichten via de website, ben je verantwoordelijk voor het maandelijks versturen van een nieuwsbrief naar alle medewerkers van Erasmus School of Economics. Ook de organisatie van diverse evenementen zowel op als buiten de campus vallen onder het takenpakket.

Verder ben je onderdeel van de redactie van de Backbone, het corporate magazine van Erasmus School of Economics, dat eens per jaar in print wordt uitgegeven.

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie tussen 0,2 en 0,3 FTE voor een periode van minimaal een jaar. Het salaris is conform de CAO-NU voor student-assistenten.

Over Erasmus School of Economics
Erasmus School of Economics is een toonaangevend centrum voor wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Als internationaal erkende instelling levert Erasmus School of Economics een wetenschappelijke bijdrage aan toekomstige economische ontwikkelingen en aan de beantwoording van vraagstukken van overheids- en ondernemingsbeleid.

Read the full description and apply

Login or register