Overview

Business Developer intern (DUTCH)

Function: People | At least 5 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Ben jij ondernemend en kom je graag in contact met startups?

Functieomschrijving

Bij het ECE hebben we een platte organisatiestructuur waardoor je snel veel verantwoordelijkheden krijgt. Hierdoor heb je de gelegenheid om je persoonlijk te ontwikkelen en bouw je aan jouw persoonlijke netwerk. Een van de programma’s waar je medeverantwoordelijk voor zal zijn is het nationale Get Started programma. Dit programma begeleidt startende ondernemers in het van de grond krijgen van hun startup door middel van workshops en coaching. Je houdt je o.a. bezig met de deelnemers en hun (leer)ervaring in het programma, zorgt dat alle sessies tot in de puntjes georganiseerd zijn en iedereen op de hoogte is en onderhoudt het contact met de coaches. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden met jou om het programma verder te ontwikkelen; bijv. door het maken van real-life cases met alumni-ondernemers en door het uitbreiden van het aantal samenwerkingspartners, zowel nationaal als internationaal.

Wij bieden jou:

  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen als aanspreekpunt voor de startende ondernemers in het Get Started programma
  • Een jong, energiek en gezellig team
  • Een inspirerende werkomgeving te midden van 100 startups (inclusief VR games, bar, glijbaan en pingpongtafel)
  • Een unieke kans om jouw netwerk te vergroten met startups, ervaren ondernemers, wetenschappers, innovators en beleidsmakers
  • Een marktconforme stagevergoeding

Ben jij iemand die:

  • Ambitieus en ondernemend is
  • Sociaal en positief is ingesteld
  • Naar uitdagingen kijkt i.p.v. naar problemen
  • Minimaal 5 maanden beschikbaar is

Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair in ons team!

Solliciteer nu:

Stuur jouw motivatie voor deze functie en CV naar Jurgen Nieuwenhuijsen (via apply@ece.nl).

Bedrijfsinformatie

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven. Wij creëren geen bedrijven, maar we creëren ondernemend talent en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden.

Wij zetten de kennis en het netwerk van onze universiteit in om via ondernemerschap innovatie te versnellen. Dit doen we, middels onderzoek en onderwijs, voor zowel startups als bestaande organisaties zoals ING, Eneco en PostNL. Dit gebeurt allemaal op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower te midden van 100 startups.

Bij het ECE zijn wij altijd op zoek naar talentvolle personen die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Als stagiair binnen het ECE maak je in een korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap en heb je de mogelijkheid met verschillende projecten aan de slag te gaan. We werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan.

Read the full description and apply

Login or register