Overview

Startend financial

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Landelijk

Apply now

Description

Zojuist je master gehaald in bedrijfskunde, accountancy of bedrijfseconomie? Wij begeleiden je graag bij een vliegende start van je financiële carrière. Je financiële vakkennis en persoonlijkheid ontwikkelen, ondertussen direct op project bij een opdrachtgever van formaat. Met een carrièreplan, speciaal gericht op jouw kansen in de financiële wereld.

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag op de finance afdeling van een grote organisatie. Bij een bank, verzekeraar, multinational, zorginstelling, gemeente of (lokale) overheid. Daar verbeteren wij financiële processen met gerichte oplossingen. Een structureel besparingspotentieel bijvoorbeeld, of een snellere jaarafsluiting door rapportages slimmer in te richten. Je werkt projectmatig, soms zelfstandig en soms in teamverband. Van tevoren bepalen we samen in welke markt of branche dat is. Dat doen we op basis van je voorkeur, je studieachtergrond en je competenties, zodat we zeker weten dat we de verwachtingen van jouw opdrachtgever overtreffen.

Requirements

Je hebt torenhoge ambities. Je wilt ontdekken waar je de meeste waarde toevoegt en bent bereid om te investeren in een carrière binnen de dynamiek van finance. Daarin begeleiden wij je van A tot Z, waarbij een gezonde dosis werklust onmisbaar is. Je hebt je studie Bedrijfseconomie, Financiële Bedrijfskunde of Accountancy met succes afgerond en een eigen visie op de financiële markt ontwikkeld. Die visie staat, samen met je carrièreplan, centraal in ons eerste gesprek.

Experience

Starter

Specialization

Finance

Procedure

Wij bieden een intensief programma om jouw financiële carrière te lanceren. Gericht op kennis, vaardigheden én vitaliteit, zodat je als financial en als persoon ontwikkelt. Je start op een leerzaam project bij een opdrachtgever van naam. Ondertussen start je in de EIFFEL Campus, waar je nog meer verdieping van je kennis en vaardigheden opdoet. Onze topsporters inspireren je om als teamspeler het verschil te maken en als lid van Young EIFFEL ontmoet je collega-young professionals op borrels, sportevents of kennissessies. Met ons hoofdkantoor als basis, waar de faciliteiten en kennisgebieden samenkomen die jouw carrière vormgeven.