Overview

Junior account manager

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Arnhem

Apply now

Description

Verkopen is luisteren. Dat is bij ons toch wel de allereerste les op de salesvloer. Wij helpen onze opdrachtgevers door hun juridische, financiële of bedrijfskundige uitdagingen te vertalen naar slimme oplossingen. Daarvoor gaan onze accountmanagers persoonlijk met opdrachtgevers in gesprek. Een relatie opbouwen en ervoor zorgen dat ze graag terugkeren. Fans creëren, daar doen we het voor.

Dit ga je doen

Eerst eens ontdekken hoe de werelden van onze opdrachtgevers eruit zien. Wij werken in verschillende markten, van banken en verzekeraars tot (lokale) overheden en van zorginstellingen tot multinationals. Jij begint op de afdeling Sales Support, de sales-talentenpool van de organisatie. Als rechterhand van onze accountmanagers leer je de basisbeginselen van het vak. Door mee te kijken, trainingen te volgen, feedback te geven én te ontvangen. Je leert onze systemen kennen, maakt afspraken met bestaande en nieuwe klanten en werkt toe naar het moment dat je mee gaat op afspraak. Om in de toekomst uiteindelijk de stap te maken naar je eigen klantportefeuille.

Requirements

Jij kunt het verhaal van EIFFEL vertellen. Op maat. Niet een ingestudeerde boodschap, maar jouw eigen versie die de kern van onze dienstverlening raakt. Als je dat snel onder de knie krijgt is dat al een mooie eerste stap. Vervolgens is een representatieve houding en een groot commercieel en communicatief talent onmisbaar om ook echt indruk te maken op de contactpersonen die je spreekt. Met daarbij natuurlijk een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.

Experience

Starter

Specialization

Entrepreneurship

Procedure

Wij helpen je graag om een goed verhaal te vertellen. Het verhaal van EIFFEL, maar ook het verhaal van je eigen ontwikkeling. Je krijgt alle tools aangereikt om een vliegende start van je carrière te maken. Ervaren accountmanagers om je heen, waarmee je jouw commerciële kwaliteiten verder vormgeeft. Meedraaien in het opleidingscurriculum van onze professionals, waardoor je onze dienstverlening leert kennen en talenten ontwikkelt die net buiten je comfortzone liggen. Jouw thuisbasis is ons kantoor in Arnhem, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om jezelf te ontwikkelen.