Overview

Finance trainee

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Landelijk

Apply now

Description

In september 2016 start een nieuwe reeks van ons Finance Traineeship. Speciaal in het leven geroepen voor talentvolle financials die de ambitie hebben om de financiële top te behalen. In 6 maanden stomen we je klaar voor een carrière als junior finance professional.

Dit ga je doen

Je leert de financiële keuken kennen van onze opdrachtgevers. Dat kan een zorginstelling zijn, een energiebedrijf, een industrieel of een non-profitorganisatie. Daar liggen de komende jaren de échte financiële uitdagingen: vraagstukken worden steeds complexer. Jij duikt al vanaf dag 1 bovenop die uitdagingen, door direct aan de slag te gaan bij jouw opdrachtgever. We begeleiden je professioneel, houden rekening met je reistijd en zorgen ervoor dat je ook gemakkelijk naar ons kantoor in Arnhem kunt komen. Want parallel aan je project bij de opdrachtgever start een uitgebreid opleidingstraject, waar onze beste consultants de docentrol op zich nemen.

Requirements

Je beschikt over heel veel ambities. We begeleiden je graag van A tot Z in je ontdekkingstocht waar je financiële kracht en ambitie ligt. Van jou vragen we om daar een gezonde dosis werklust tegenover te zetten. De bereidheid om aan oplossingen te werken bij je opdrachtgever en ondertussen in jezelf te investeren, door een intensief opleidingstraject te volgen. Zit je in de eindfase van een financiële HBO- of WO-studie of heb je die recentelijk afgerond? Dan is je basiskennis goed genoeg om in 6 maanden tijd te vertalen naar inhoudelijke expertise.

Experience

Starter

Specialization

Finance

Procedure

Wij bieden een snel en intensief programma om jouw financiële carrière te lanceren, gericht op persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Kennis, vaardigheden én vitaliteit dus. Na een uitgebreide kickoff met je coaches en teamgenoten begint je project bij de opdrachtgever. Daar breng je de kennis en competenties die je tijdens het traineeship opdoet, soms letterlijk de dag erna al in praktijk. Ondertussen start de eerste van vier financiële opleidingsmodules en ga je aan de slag met een onderdeel op vaardigheden of een masterclass van de opdrachtgever. Of een vitaliteitsessie, waarmee we je motiveren om fysiek en mentaal in vorm te blijven.  

Over al die andere zaken die jouw traineeship leuk maken, zoals Young EIFFEL, onze borrels, de faciliteiten op ons kantoor en onze band met topsport, vertellen we graag meer in de spreekkamer!