Overview

CDD Experience

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Landelijk

Apply now

Description

DIT BEN JIJ

De juiste combinatie van kennis, vaardigheden en nieuwsgierigheid maakt jou expert. Daarom ben je afgestudeerd op een HBO- of WO-opleiding in de richting van legal of finance en is jouw juridische of financiële basiskennis een veelbelovende basis voor groei. Je verbindt je voor minimaal 2 jaar aan deze grote uitdaging en bent bereid in die periode in jezelf én jouw omgeving te investeren. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je weet je weg ook te vinden binnen een team. Je pakt de verantwoordelijkheid op jouw werk en je bent in staat op verschillende niveaus te communiceren, zoals met de klant. Tot slot ben je kwaliteitsgericht en analytisch sterk, bovendien zijn je soft skills goed ontwikkeld. Die combinatie van kennis en vaardigheden maakt het verschil tussen goed en goud.

DIT GA JE DOEN

De komende twee jaar help jij een van de grootste banken van Nederland bij het verbeteren van haar reputatie. Jij bent de fraude-detective die integriteitsrisico’s voorkomt. Jij wordt de CDD/KYC-analist van de toekomst.

Customer Due Diligence (CDD) en Know Your Client (KYC), oftewel ‘ken je klant’, zijn een onmisbaar onderdeel van een integere bedrijfsvoering. Van financiële instellingen wordt immers verwacht dat zij precies weten wie hun klanten zijn. Om zo te voorkomen dat hun diensten worden misbruikt. Door de toepassing van wet- en regelgeving, kunnen malafide praktijken worden opgespoord en tegengegaan. Dit klinkt echter logischer en gemakkelijker dan het in de praktijk is. De inschatting of een klant daadwerkelijk zegt wie hij is, en dus geen reputatieschade oplevert, moet op basis van grondig onderzoek worden gemaakt. Met jouw expertise draag je bij aan die veiligheid en stabiliteit.

Het is jouw taak te achterhalen hoe de juridische structuur van een klant in elkaar zit, wie de mensen hierachter zijn en of er ongebruikelijke transacties plaatsvinden. Verdachte geldstromen en transacties worden door jou tot in de puntjes onderzocht. Hiervoor krijg je dan ook alle tools en bronnen tot je beschikking. Jij bent de poortwachter bij onze opdrachtgever. Je werkt in de dynamische omgeving van een grote financiële instelling, waar elke dag nieuwe uitdagingen op je pad komen. Je hebt oog voor detail en houdt ervan om zaken tot op de bodem uit te zoeken.

Wij investeren graag in lange relaties. Je ontvangt daarom direct een contract voor onbepaalde tijd. Tevens krijg je bij ons een marktconform basissalaris met een premievrij pensioen. Een mobiliteitskaart maakt naast onderstaande voorwaarden vanzelfsprekend deel uit van jouw uitgebreide pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Local community

Wij beseffen ons maar al te goed dat je je eigen tijd liever niet steekt in reizen. Zeker als je de hele dag al keihard aan het werk bent geweest. Daarom brengen wij EIFFEL naar jou. Omdat de opdrachtgever verspreid is door het land, creëren we op verschillende plekken een eigen community. We noemen het onze hub. Daar staat verbinding met EIFFEL en jouw opdrachtgever centraal, maar ook met de wereld om je heen. In de hub is ruimte om te werken, trainingen te volgen en te borrelen met je collega’s. Zo zet je stappen in de wereld van de grote ambities, zonder jouw eigen sociale omgeving los te laten. Ideaal!

Training en opleiding

Om jou de CDD/KYC-analist van de toekomst te maken, zijn bepaalde skills nodig. Niet alleen de standaard vaardigheden als goed kunnen communiceren of analytisch sterk zijn. In de huidige maatschappij waar digitalisering en robotisering centraal staan, is het steeds belangrijker om als mens de ontwikkelingen voor te blijven en te leren hoe je deze ontwikkelingen kunt omarmen. Om die reden stomen wij jou helemaal klaar voor het werk van de toekomst met een trainingsprogramma op maat, afhankelijk van jouw ervaring. Zodat jij na de twee jaar bij de opdrachtgever volledig future proof bent.

Perspectief

Daarnaast investeren we in jouw toekomst ná CDD. Dit doen we door jou volledig te faciliteren in jouw wensen om te kunnen groeien. Je bent regisseur over je eigen carrière. In de twee jaar dat je bij de opdrachtgever werkt, kijken we samen naar jouw volgende stap. Om zo jouw perspectief op de arbeidsmarkt te kunnen verbreden. Dit maken we op maat. Want jouw behoeftes zijn niet hetzelfde als die van een ander. Waar de een verdieping wil in zijn rol met verschillende trainingen, wil de ander misschien wel een andere weg inslaan met zijn of haar carrière. Of wat dacht je van een sabbatical? Alles is mogelijk zolang jouw eigen ontwikkeling centraal staat.

Vitaliteit

Naast jouw toekomstperspectief, is ook jouw mentale en fysieke fitheid voor ons van groot belang. Niet voor niets halen wij onze inspiratie dagelijks uit de topsport. Om jou elke dag fit for the job te houden en je te inspireren, volg jij met je directe collega’s een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Denk aan kickboksen, yoga en een lezing over voeding. Maar we gaan ook graag de competitie met elkaar aan. Een aantal keer per jaar organiseren wij een teamactiviteit waarin de verschillende hubs de strijd met elkaar aangaan. Niets is te gek zolang jij je maar fit for the job kunt voelen.

Read the full description and apply

Login or register