Overview

Duizendpoot als ICT Talentspotter

Function: ICT | 40 hours a week

Type: Job

Location: Schiedam

Apply now

Description

Doe jij graag tien verschillende dingen op één dag? En vind je het fijn dat geen enkele dag hetzelfde is?

Onze ICT-afdeling, met 200 medewerkers verdeeld over 25 scrum teams waarbinnen continu wordt nagedacht over nieuwe technische uitdagingen, moet worden bemand door de beste ICT-ers. De uitdaging is om deze doelgroep op een aansprekende en passende manier in contact te brengen met DSW. Ben jij afgestudeerd op WO-niveau en heb je een sterke affiniteit met ICT? Lees dan verder!

Van het brainstormen over de nieuwe website tot het organiseren van een inhousedag en van het schrijven van vacatureteksten tot het bedenken van de juiste social media-strategie. In deze functie houd je je bezig met afwisselende activiteiten op het snijvlak van ICT en recruitment. Het aantrekken van nieuwe ICT-collega’s vraagt veel gevoel voor onze doelgroep, inlevingsvermogen en een flinke dosis creativiteit. Als ICT Talentspotter haal jij energie uit het opbouwen van relaties met belangrijke stakeholders. Je benadert bijvoorbeeld universiteiten, studieverenigingen en beurzen proactief en onderhandelt vervolgens over goede contractafspraken. Jouw zelfstartend en zelforganiserend vermogen en sterke communicatieve vaardigheden helpen je hierbij.

De werving voor onze ICT-afdeling wordt niet getypeerd door uitgestippelde recruitment richtlijnen. Als het werkt, is het goed. In het relatief kleine wervingsteam werk je nauw samen met ICT-ers van de werkvloer. Jullie zijn als team verantwoordelijk voor alle wervingsactiviteiten, van A tot Z. Hierdoor is er direct veel ruimte voor jouw innovatieve ideeën en heb je de mogelijkheid om snel meerwaarde te creëren.

Read the full description and apply

Login or register