Overview

Traineeship Data Consultant

Function: Recruitment | 6 months | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Deadline: 31-01-2019

Apply now

Description

Voor ons kantoor in Rotterdam zoeken we een enthousiaste Data Consultant in spé die wil leren van de beste consultants van het land.

Data integraties, Big Data, Algoritmes, Machine Learning. Jij kent er de waarde van, het is geen doel op zich, maar een middel om problemen op te lossen! Marketing problemen, business problemen. Welke klanten moeten we targeten, welke producten bieden we aan, welke patronen kunnen we voorspellen? Wat is de attributie van offline en online campagnes, welke media-inzet is het meest effectief, ga zo maar door.

In onze 7 maanden durende Data Campus leer je van onze experts alles wat je weten moet om Technisch Analytics of Data Consultant te kunnen worden. Het programma bestaat uit 3 delen:

  1. Theorie: je leert jezelf (met onze hulp) de Google suite aan, van Analytics en Tag Management tot de Big Query en Google Cloud. Vervolgens ga je verder met 1 of meerdere codetalen, JavaScript, Python, of R. Met de opgedane skills kun je vervolgens onze eerdere implementaties gaan ontdekken en reproduceren.
  2. Meedraaien in de praktijk: Stapsgewijs betrekken we je in lopende projecten, en wordt jouw rol daarin steeds groter. Denk aan een intake met de klant, data ophalen, structureren, modelleren en in concepten en campagnes toepassen met onze teams.
  3. Eigen projecten: Met alle theoretische kennis, en je inmiddels opgedane praktijk ervaring, krijg je een paar eigen projecten. In plaats van dat jij met ons meekijkt, kijken wij met jou mee, tot je alles in de vingers hebt. Ready? Steady? Go!

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Rituals, Arla, Vacanceselect, Achmea en Marlies Dekkers. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

Read the full description and apply

Login or register