Overview

Internship Marketing & Communications

Function: Recruitment | 5 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Deadline: 31-01-2019

Apply now

Description

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een ambitieuze student die onze andere marketingmaniakken bij de lopende werkzaamheden wilt ondersteunen.

Als stagiair in het marketingteam doe je vooral heel veel van alles. Jij schrijft met gemak de scherpste persberichten, schudt de meest hilarische social media-posts uit je mouw en vindt het leuk om onze events en Talks te ondersteunen. Wij zijn op zoek naar een Social Media/Content ster, een topper met interesse in de Data/Analytics kant van marketing en een regelaar die er voor zorgt dat onze events perfect verlopen.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals  Rituals, Arla, Vacanceselect, Achmea, en Marlies Dekkers. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

Read the full description and apply

Login or register